Zălăuanul Eric Verdeş a devenit campion naţional la tenis cu CSM Oradea

După un debut de an promiţător, cu rezultate remarcabile pe plan naţional, tenismenul zălăuan Eric Verdeş a suferit o accidentare care l-a ţinut departe de terenul de tenis o perioadă destul de lungă. Verdeş a revenit în forţă zilele trecute, la Campionatul Naţional de Tenis – echipe Under 18, ce a avut loc la Centrul Naţional de Tenis de la Bucureşti. Eric Verdeş, care este legitimat la clubul zălăuan Transilvania Tenis Club, a reprezentat clubul CSM Oradea la competiţia din Capitală, unde au mai fost prezente echipe CS Dinamo Bucureşti, ACS Junior Pro Tennis, CSS Alexandria, Academia de Tenis Victor Hănescu, CSA Steaua Bucureşti şi Tenis Club Bucureşti. S-a jucat în sistem eliminatoriu, iar în Final-Four, după sistemul „fiecare cu fiecare”.

Formaţia orădeană a dispus în sferturi cu 5 – 0 de Tenis Club Bucureşti, evoluând în Final-Four alături de Dinamo Bucureşti, Academia de Tenis Victor Hănescu şi CSA Steaua. Eric Verdeş a avut un aport important în victoriile obţinute de orădeni în ultimul act al competiţiei, CSM Oradea câştigând cu 3 – 1 duelul cu Dinamo, cu 3 – 2 partida cu Academia de Tenis Victor Hănescu şi cu 4 – 1 duelul cu Steaua.

În urma rezultatelor înregistrate, CSM Oradea, cu zălăuanul Eric Verdeş în echipă, a devenit campioană naţională la categoria Under 18.

 

Leave a Comment