Zălăuanul Darius Goron, medaliat cu argint la Openul României de karate

Ediţia din acest an a Open-ului României la Karate Shotokan s-a desfăşurat la Petroşani, la finalul săptămânii trecute, eveniment la care au participat şi trei sportivi de la CS Dani-San Zalău, pregătiţi de Dan Chiş.

Cu toate că au fost la prima participare la un astfel de eveniment, reprezentanţii clubului zălăuan au avut o evoluţie notabilă, iar Darius Goron a reuşit chiar să urce pe podium la finalul competiţiei. Acesta a obţinut medalia de argint la cadeţi, după un parcurs bun atât din punct de vedere tehnic, cât şi tactic, fiind a 100-a medalie din carieră.

Andrei Chiş, fiul antrenorului Dan Chiş, s-a clasat pe locul cinci din 14 concurenţi. Samuel Benţa a fost al treilea zălăuan, pentru care competiţia a fost un bun prilej de a-şi verifica nivelul la care se află.

„A fost o ocazie bună pentru a ne testa capacitatea de luptă în condiţii de presiune, pentru a atinge forma maximă la Campionatul European, care urmează să se desfăşoare în perioada 1 – 3 noiembrie, la Skopje în Macedonia”, ne-a declarat antrenorul Dan Chiş.

La Openul României au fost prezenţi sportivi de la cele mai puternice cluburi de karate shotokan din România, scopul competiţiei fiind de a forma lotul naţional în vederea participîării la viitoarele competiţii internaţionale.

Leave a Comment