Revelaţia începutului de sezon din Liga Naţională vine la Zalău

Gloria Buzău este următorul adversar al echipei pregătite de Gheorghe Tadici, o formaţie care ocupă locul trei în Liga Naţională după cinci etape, cu patru victorii şi o singură  înfrângere. Considerată oarecum revelaţia începutului de sezon, formaţia din Buzău are în lot şase foste campioane naţionale în sezonul trecut cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar la Zalău vine cu gândul de a obţine toate punctele puse în joc.

„Va fi un meci foarte greu, fiindcă întânim o echipă în lotul căreia se regăsesc şase jucătoare ce au devenit campioane naţionale în sezonul trecut cu SCM Râmnicu Vâlcea. Vorbim despre un club cu buget considerabil, cu echipe de handbal masculin şi feminin în prima divizie, cu echipă de volei în prima divizie, cu echipă de rugby în prima divizie, plus celelalte secţii din cadrul clubului”, a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi Gloria Buzău este programată joi, de la ora 12, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, meciul urmând să se desfăşoare la această oră, deoarece în după-amiaza aceleiaşi zile este programată prezentarea lotului echipei de volei, în cadrul Cupei Municipiului Zalău.

Leave a Comment