Zălăuanul Cătălin Breban, căştigător la gala de kickbox de la Gherla

După ce a obţinut locul trei la „Cupa Armura” din luna martie, de la Târgu Mureş, luptătorul zălăuan, Cătălin Breban, a făcut o figură frumoasă şi la „Cupa Armenopolis”, gală de kickbox desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Gherla. Sportivul legitimat la Progym Zalău şi antrenat de Laurenţiu Lăpuşte a reuşit să-şi învingă adversarul prin KO în prima repriză, adversar la categoria 75 de kilograme fiindu-i Sebi Drăgan, de la Alexey Gym Cluj.

Celălalt reprezentant al clubului zălăuan, Cătălin Holhoş, a luptat împotriva unui sportiv maghiar, Hocz Csaba, de la clubul Est Warior din Bekescsaba. Arbitrii l-au declarat învingător pe luptătorul din ţara vecină, însă, Laurenţiu Lăpuşte a afirmat că după primele trei runde, scorul ar fi trebuit să fie egal între cei doi sportivi.
La gala de kickbox de la Gherla au participat sportivi din Bistriţa, Cluj-Napoca, Mediaş, Gherla, Zalău, Târgu Mureş, Deva, dar şi din Ungaria. În cadrul galei au avut loc 12 meciuri, 11 dintre ele fiind de kickbox, iar unul de MMA, care a fost cel mai savurat moment al galei.
„Cupa Armenopolis” a fost organizată de clubul Firekick – Boxing Gherla şi de o serie de sponsori.

One Thought to “Zălăuanul Cătălin Breban, căştigător la gala de kickbox de la Gherla”

  1. ra

    Bv știu băieți. și referitor la meciul lui Cătălin eu afirm ca nici poveste de câștigător pt sportivul maghiar. pt niște low kicks și atât nu poți sa câștigi un meci. nu știu cum au punctat arbitrii dar din ce am văzut sportivul maghiar a făcut un meci foarte slab… Cătălin data viitoare succes și fiecare meci e un câștig. OSU!

Leave a Comment