Zălăuanca Raluca Nicolae, cea mai bună jucătoare la un turneu de handbal organizat în Slovacia

Studentă în anul doi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, zălăuanca Raluca Nicolae a participat de curând cu echipa facultăţii la un turneu internaţional de handbal organizat în Preşov (Slovacia). Patru universităţi au fost prezente la eveniment, pe lângă cea din Cluj-Napoca mai fiind prezente două din Slovacia şi una din Bratislava.
Pentru studentele clujene a devenit o tradiţie să participe an de an la această competiţie sportivă, obţinând rezultate notabile de fiecare dată. După ce în urmă cu doi ani s-a clasat pe primul loc, iar la ediţia de anul trecut, pe poziţia a treia, Raluca Nicolae şi compania au reuşit să obţină locul doi la ediţia din 2015, cu două victorii şi o înfrângere.
Zălăuanca Raluca Nicolae, fostă handbalistă la CSS Zalău, a primit şi un premiu individual, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a turneului. Din lotul echipei clujene a făcut parte şi pivotul de la HC Zalău, Alexandra Lazăr, studentă în anul I la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
„Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului profesor Gheorghe Tadici, pentru faptul că a acceptat să fie prezentă la acest turneu şi componenta echipei HC Zalău, Alexandra Lazăr”, a ţinut să precizeze profesorul Alexandru Gherman, care a condus echipa de pe margine la turneul de la Preşov.
Pe primul loc s-a situat la final Universitatea din Nitra, pe locul trei, cea din Preşov, iar pe poziţia a patra, Universitatea din Bratislava.
Turneul organizat în Slovacia reprezintă un simbol al prieteniei şi al socializării între studenţi şi profesori din ţări diferite care au aceeaşi pasiune pentru jocul de handbal.

3 Thoughts to “Zălăuanca Raluca Nicolae, cea mai bună jucătoare la un turneu de handbal organizat în Slovacia”

  1. css

    Fata asta a fost cea mai buna de la CSS si cea mai serioasa.

  2. Adevrat,Raluca era o jucatore exceptionala daca avea 10 cm in plus. Minte are cat toate de la HCZ. Compensatia naturi insa ..

  3. Anonim

    Fratilor, daca nu era fata cui este, era asa mediatizata. O sa ma contraziceti dar prietenul ei apare cel ma ides in stiri despre FC Zalau. Sa fie o coincidenta. Iar cu inaltimea mai lasati-o, valoare e valoare indiferent de inaltime.

Leave a Comment