Zălăuanca Ioana Lung a câştigat „Cupa Primăverii” de la Oradea

Clasată la începutul acestui an între cele mai bune 16 tenismene din România la categoria 12 ani, zălăuanca Ioana Lung, reprezentantă a Palatului Copiilor din Zalău şi pregătită de antrenorul Mihai Anca, a reuşit un nou rezultat notabil la finalul săptămânii trecute. Tenismena din municipiu a participat la „Cupa Primăverii” de la Oradea, reuşind să se claseze în final pe prima poziţie în proba pe echipe, unde a avut-o ca parteneră pe Patricia Goina, de la Sănătatea Oradea.
Şase echipe de dublu au fost înscrise la categoria 12 ani, împărţite în două grupe. În faza finală, cuplul Lung – Goina a învins cu scorul de 3 – 0 cuplul format din clujeanca Szabo Briana şi Sara Pistol, din Târgu Jiu.
La evenimentul de la Oradea au fost prezenţi şi fraţii Verdeş, Eric şi Patrik, legitimaţi la CSM Zalău şi antrenaţi de Constantin Carp. Primul a urcat pe treapta a doua a podiumul la categoria 14 ani, unde l-a avut ca partener pe craioveanul Darius Andrei Bălan. Patrik Verdeş s-a clasat pe locul trei la categoria 12 ani, avându-l ca partener în echipă pe Iustin Cuc, de la CSM Oradea.
Andrei Brisc, sportiv legitimat tot la CSM Zalău, a concurat la categoria 16 ani, clasându-se pe locul trei alături de sătmăreanul Erich-Walter Funkenhauser.

Leave a Comment