Zălăuanca Demjen Eszter a câştigat „Paleta de Argint”

Demjen Eszter, unul dintre cele mai bune produse de viitor de la secţia de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Zalău, va avea o vacanţă binemeritată, după rezultatul obţinut la „Paleta de Argint”, competiţie ajunsă la cea de-a 36-a ediţie şi desfăşurată la Bistriţa. Sportiva antrenată de Victor Puie a avut o evoluţie foarte bună la categoria 10 ani feminin, reuşind să termine competiţia pe primul loc, după ce şi-a învins toate adversarele. Până în finala categoriei, tenismena de la CSM Zalău a câştigat patru meciuri, toate cu scorul de 3 – 0, iar în finală, Demjen a dispus cu scorul de 3 – 1 de Mara Moca, de la CS Romgaz Mediaş.
În clasamentul final pe cluburi, CSM Zalău s-a situat pe locul opt la general, cu 29 de puncte, prima poziţie fiind ocupată de CSM Buzău, cu 70 de puncte. Pe Podium au mai urcat CS Romgaz Mediaş şi CS Afumaţi I.
La ediţia din acest an a „Paletei de Argint” au participat 130 de copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani, printe aceştia şi cei mai valoroşi tenismeni din România la această categorie.
În urma rezultatului obţinut la competiţia de la Bistriţa, dar şi a celorlalte rezultate din acest an, Demjen Eszter a urcat pe locul patru în clasamentul general la categoria 10 ani.
Celelalte trei sportive care au făcut parte din echipa CSM Zalău sunt Briana Iacob, Demjen Kata şi Alesia Sfârlea, echipa zălăuană obţinând locul patru la cateogia 10 ani, după ce a pierdut cu scorul de 3 – 4 meciul cu Centrul Olimpic Constanţa.

Leave a Comment