Vrei să joci Deadside? E simplu dacă iei în calcul ce îţi spunem aici!

Pe Internet există numeroase ghiduri care prezintă cele mai bune metode pentru a obţine rezultate fabuloase în Deadside, însă anumite aspecte sunt esenţiale. În această idee, Mandategame oferă cele mai importante informaţii de care are nevoie un gamer pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Indiferent că joacă cu cheaturi sau clasic, o cunoaştere excelentă a hărţii este esenţială

Este foarte important ca playerul să cunoască bine harta, fie că joacă utilizând cheaturi sau joacă clasic:

  • punctele roşii sunt misiuni şi pentru că un player să finalizeze misiunile trebuie să îndeplinească taskurile primite;
  • cercurile verzi sunt zone sigure şi în acestea gamerul îşi poate accesa bunurile. Pe fiecare harta există astfel de zone sigure;
  • punctele negre cu nume sunt oraşe şi reprezintă zone de regenerare pentru gamerii care mor.

În plus, casetele verzi funcţionează ca o memorie cache a hârtii pe care utilizatorul o poate accesa pentru a nu uita unde lasa anumite obiecte. Se pot plasa şi markere personalizate, utilizând Shft+click pentru a marca o bază a inamicului său o locaţie pentru loot bună, care nu a fost marcată de adversari.

Playerul trebuie să gestioneze eficient inventarul

Gestionarea inventarului este foarte importantă. Este recomandat ca gamerii să ia pantaloni cu 4 sloturi de inventar pentru a maximiza cât mai mult spaţiul pentru diverse obiecte. Aceşti noi pantaloni sunt o modalitate foarte bună pentru a transporta soluţii de healing pentru momentul în care gamerul este rănit.

Jocul în echipa şi utilizarea corectă a armelor şi accesoriilor cresc şansele de succes

Este recomandat ca playerii să joace în echipa sau chiar în grup pentru a avea mai mult succes. Un jucător poate fi adăugat în echipa prin apăsarea tastei F, atunci când acesta se afla în zonă. Playerul invitat să facă parte din echipa poate să accepte apăsând tasta F5.

În ceea ce priveşte modul de utilizare al armelor, playerul trebuie să aibă în vedere că există mai multe tipuri pe care ar trebui să le aleagă în funcţie de modul în care acestea sunt utilizate. De asemenea, este potrivit ca utilizatorii să aleagă armele ţinând cont şi de tipul de joc pentru care optează.

Spre exemplu, dacă prefera să se ascundă şi să stea mereu în umbră, atacând de pe clădiri, sunt recomandate armele cu lunetă special concepute pentru sniperi. În cazul în care jucătorul prefera să rămână în mijlocul acţiunii, recomandarea este aceea de a folosi arme cât mai puternice, pentru atac de la distanţe mai mici. O puşcă de sniper nu va funcţiona pentru atacurile clasice, deoarece trage mult mai greu şi necesită încărcare mai des.

Nu în ultimul rând, utilizând Deadside Hacks, şansele de a fi invigator cresc

În categoria Deadiside Hacks intră mai multe elemente, de la coduri şi programe şi până la simplele metode de a manipula anumite situaţii din joc în propriul avantaj. Sunt numeroşi cheateri care au produs diverse programe în acest sens, la fel cum sunt şi numeroase persoane care au găsit mici aspecte care pot schimba complet finalitatea jocului, manipulând pur şi simplu scăpările designerilor sau programatorilor, întâlnite pe hărţi sau în modul de utilizare al armelor. Aici sunt cateva exemple: https://www.mandategame.com/deadside-hacks-cheats-esp-aimbot/.

Toate aceste informaţii sunt foarte utile pentru persoanele care vor să facă performanţa în Deadside.

 

Leave a Comment