Voleibaliştii zălăuani, la un pas de calificarea în faza a doua a Cupei României

Debut perfect de sezon pentru echipa de volei SCM Zalău, formaţia condusă de managerul Adrian Feher câştigând cu scorul de 3 – 1 primul meci oficial din noul sezon. Zălăuanii au susţinut manşa tur din prima fază a Cupei României, câştigând pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, care a efectuat o serie de transferuri importante în vara acestui an, schimbând şi antrenorul.

Rapidul s-a aflat la conducere în actul de debut până aproape de final, Zalăul egalând de puţine ori situaţia, iar la 17 – 14, formaţia de la poalele Mesrşului a solicitat timp de odihnă. S-a făcut 18 – 18, iar finalul a fost al Zalăului, care, de la 21 – 21, s-a desprins decisiv, câştigând cu 25 – 21.

Setul doi a fost tot al Zalăului, care s-a impus cu 25 – 22, după ce ambele echipe s-au aflat la conducere în repetate rânduri. Debutul i-a aparţinut Zalăului, Rapidul a revenit şi a condus cu 6 – 4, dar zălăuanii au revenit la conducere. Gazdele au reuşit trei aşi consecutivi şi s-au desprins din nou, dar finalul a fost al Zalăului.

În prima jumătate a celui de-al treilea parţial s-a mers „cap la cap”, iar în partea a doua, Rapidul a punctat mai bine, impunându-se cu 25 – 19. Zalăul a încheiat meciul după setul patru, câştigând cu 25 – 13, după ce a controlat în totalitate parţialul.

După 3 – 1 în turul de la Bucureşti, SCM Zalău mai poate pierde calificarea în faza a doua a Cupei României doar printr-o minune. Returul dintre SCM Zalău şi CS Rapid Bucureşti este programat în 26 octombrie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

 

Leave a Comment