Voleibaliştii zălăuani încep play-off-ul împotriva campioanei României

SCM Zalău a susţinut sâmbătă ultimul meci din sezonul regulat, disputa pentru locul cinci, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. Rapidiştii ocupau poziţia a cincea înaintea duelului, cu 37 de puncte, iar zălăuanii locul şase, cu 36 de puncte. Jocul din Sala Giuleşti a fost câştigat de Rapid cu scorul de 3 – 0 (25 – 19, 25 – 21, 25 – 21), iar în urma acestui rezultat, zălăuanii au rămas pe poziţia a şasea, cu 36 de puncte.

Play-off-ul va începe la finalul acestei săptămâni, iar SCM Zalău va întâlni în prima fază ocupanta locului trei, Arcada Galaţi, campioana României. Primul meci este programat sâmbătă, 11 martie, pe terenul gălăţenilor, iar returul va avea loc în data de 25, la Zalău. În caz de egalitate după primele două jocuri, câştigătoarea se va decide într-un meci ce va avea loc în data de 1 aprilie, pe terenul campioanei României. Dacă SCM Zalău va trece de Arcada Galaţi, va accede în grupa pentru locurile 1 – 4, adică în semifinalele campionatului, iar în cazul unei înfrângeri, va evolua în grupa pentru locurile 5 – 8. Aceste partide sunt programate în 8, 12 şi, dacă mai este nevoie, 22 aprilie.

Echipele de pe ultimele patru locuri vor evolua în play-out, pentru stabilirea echipelor care rămân în Divizia A1 şi care retrogradează în Divizia A2. Se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, urmând ca ocupantele locurilor 9 şi 10 la finalul acestor jocuri să rămână în prima divizie, iar ocupantele locurilor 11 şi 12 să retrogradeze în eşalonul secund.

 

2 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani încep play-off-ul împotriva campioanei României”

  1. […] SCM Zalău a susţinut sâmbătă ultimul meci din sezonul regulat, disputa pentru locul cinci, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. Rapidiştii ocupau poziţia a cincea înaintea duelului, cu 37 de puncte, iar zălăuanii, locul şase, cu 36 de puncte. Jocul din Sala Giuleşti a fost câştigat de Rapid cu scorul de 3 – 0 (25 – 19, 25 – 21, 25 – 21), iar în urma acestui rezultat, zălăuanii au rămas pe poziţia a şasea, cu 36 de puncte. Play-off-ul va începe la finalul acestei săptămâni, iar SCM Zalău va întâlni… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a susţinut sâmbătă ultimul meci din sezonul regulat, disputa pentru locul cinci, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. Rapidiştii ocupau poziţia a cincea înaintea duelului, cu 37 de puncte, iar zălăuanii, locul şase, cu 36 de puncte. Jocul din Sala Giuleşti a fost câştigat de Rapid cu scorul de 3 – 0 (25 – 19, 25 – 21, 25 – 21), iar în urma acestui rezultat, zălăuanii au rămas pe poziţia a şasea, cu 36 de puncte. Play-off-ul va începe la finalul acestei săptămâni,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment