Voleibaliştii zălăuani încep lupta pentru primul trofeu al sezonului

După un parcurs notabil în prima parte a sezonului, la finalul căreia s-a clasat pe poziţia secundă, SCM Zalău a susţinut în acest an două partide, ambele pe terenul campioanei Arcada Galaţi. Primul a fost chiar împotriva formaţiei gălăţene, pierdut cu 0 – 3, iar în al doilea joc, echipa condusă de Sorin Pop şi Marius Lazăr a dispus cu 3 – 0 de Unirea Dej.

La finalul acestei săptămâni, toată atenţia iubitorilor voleiului masculin Românesc se îndreptă spre Cluj-Napoca, acolo unde este programată Cupa României. Formaţia zălăuană va susţine primul meci joi, începând cu ora 14, împotriva Universităţii Cluj, iar în cazul unei victorii, SCM-ul va întâlni în sferturile de finală Universitatea Craiova, partida cu oltenii fiind programată vineri, tot de la ora 14.

„În primul rând ne dorim să trecem de Universitatea Cluj, apoi să avem o evoluţie cât mai bună în faţa Universităţii Craiova. Este clar că partida cu Craiova va fi mult mai dificilă decât cea cu Clujul, dar vom da totul pentru a ajunge în Final-Four-ul competiţiei. Ne dorim să facem o figură frumoasă în cupă, dar pentru noi este mai important campionatul, mai ales că suntem o echipă nouă”, a declarat managerul Adrian Feher.

În prima fază a Cupei României, programată joi, vor mai avea loc partidele: Ştiinţa Explorări Baia Mare – Steaua Bucureşti, Pro Volei Arad – CSU Braşov şi CSU Vest Timişoara – Ştiinţa Bucureşti. S-au calificat direct în faza a doua: Arcada Galaţi, Dinamo Bucureşti, Unirea Dej şi SCMU Craiova formaţii cu care vor juca învingătoarele din primele jocuri.

Semifinalele Cupei României sunt programate sâmbătă, de la ora 14 şi de la ora 17, iar finala va avea loc duminică, începând cu ora 17. Semifinalele şi finala vor fi transmise în direct la TVR3.

Leave a Comment