Voleibaliştii zălăuani încep anul pe terenul campioanei

Clasată pe locul doi la finalul turului, cu opt victorii din 10 partide, SCM Zalău se gândeşte la un loc care să-i ofere posibilitatea să evolueze în cupele europene la finalul sezonului, adică o clasare între primele patru echipe din campionat. Printre formaţiiile pe care zălăuanii le-au învins în prima parte a sezonului se numără şi campioana, Arcada Galaţi, echipă în faţa căreia, trupa condusă de Sorin Pop şi Marius Lazăr vor începe noul an. Disputa dintre cele două formaţii este programată vineri, la oras 18, pe terenul gălăţenilor.

În disputa din tur, Zalăul s-a impus cu 3 – 1, în ciuda faptului că antrenorii nu s-au putut baza pe cinci jucători în acel joc, dar, cu siguranţă  lucrurile vor arăta altfel în partida de la Galaţi. De altfel, conducerea clubului zălăuan a afirmat că s-ar mulţumi chiar şi cu un punct din acest duel. Tot în cadrul turneului de la Galaţi, zălăuanii se vor duela şi cu Unirea Dej, partida fiind programată sâmbătă, la ora 18. Ultimul duel al turneului va avea loc duminică, tot de la ora 18, între Arcada Galaţi şi Unirea Dej.

SCM Zalău a renunţat la începutul acestui an la secundul Egor Popov, un voleibalist rus ce a ajuns la Zalău doar în luna octombrie a anului trecut. Locul acestuia a fost luat de un internaţional din Belarus, Viachaslau Carapovich, jucător de 28 de ani care în sezonul trecut a câştigat campionatul, cupa şi supercupa în Belarus cu formaţia Shakhtar Soligorsk.

 

Leave a Comment