Voleibaliştii zălăuani, în vacanţă până în 2 ianuarie

Volei Municipal Zalău a susţinut ultimul meci oficial din acest an sâmbătă, 16 decembrie, câştigând cu scorul de 3 – 0 duelul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Echipa antrenată de Marian Constantin şi-a continuat pregătirea pe plan local până joi, 21 decembrie, iar de vineri, voleibaliştii zălăuani au intrat în vacanţă până după Revelion. Reunirea lotului este programată în seara zilei de 2 ianuarie.
Prima etapă din 2018 este programată în data de 16 ianuarie, Volei Municipal Zalău urmând să evolueze pe terenul Universităţii de Vest Timişoara.
În cadrul etapei cu numărul 14, au mai fost programate duelurile: Universitatea Cluj – Unirea Dej, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Unirea Dej, Dinamo Bucureşti – SCM Universitatea Craiova, Tricolorul Ploieşti – Arcada Galaţi şi Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare – CSM Bucureşti.
Volei Municipal Zalău a încheiat anul 2017 pe locul patru, la două puncte de ocupanta locului trei, Arcada Galaţi, care are un meci mai puţin disputat şi la şapte în spatele liderului, Steaua Buureşti.

foto: voleizalau.ro

Leave a Comment