Foame de bani: hoții au ajuns să fure din saloanele de înfrumusețare din Zalău

O nouă metodă de furt a fost „implementată” cu succes de către infractori, la nivel național, astfel de cazuri fiind prezente din păcate și în Sălaj. Metodele folosite de hoți pentru a-și duce la îndeplinire activitatea infracțională sunt pe cât de diverse, pe atât de inventive. Pe lângă infractorii care intră în locuințe prin efracție sau folosind chei potrivite, mai nou, infractorii recurg la nouă metodă: “Programarea la salonul de înfrumusețare”.

O astfel de faptă a avut loc miercuri, 20 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, într-un coafor din municipiul Zalău. Doi bărbați de aproximativ 30 de ani, bine îmbrăcați și prezentabili, au intrat în coafor, unul dintre ei a stat de vorbă cu coafeza sub pretextul că dorește să-și programeze soția pentru o ședință de cosmetică, iar celălalt s-a așezat pe o canapea, unde se aflau hainele și gențile clientelor. Profitând de faptul că la salon se afla multă lume a sustras dintr-o geantă portofelul în care se aflau aproximativ 500 de lei și documentele de identitate. La ora 18, partea vătămată a sesizat lipsa banilor și a anunțat Poliția prin apelul de urgență 112, după care s-a deplasat la sediul Poliției municipale și a depus plângere.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Atenție! Acești infractori acționează prin distragerea atenției, sunt politicoși și folosesc diferite povești pentru a-și atinge scopul.Fiți vigilenți pentru a nu cădea în plasa acestor hoți, prin astfel de furturi. Aveți grijă de bunurile dumneavoastră și fiți vigilenți atunci când vă aflați în locuri aglomerate.

 

 

                                                     

 

Alte articole

Leave a Comment