Voleibaliştii zălăuani au „smuls” un punct pe terenul echipei Dinamo

După surpriza din Cupa României, produsă pe terenul Rapidului, câştigând cu 3 – 1, SCM Zalău a fost la un pas de un rezultat notabil şi în prima etapă din campionat. Echipa pregătită de sârbul Dragan Kobiljski a cedat cu 2 – 3, după ce a condus cu 2 – 0, obţinând un punct pe terenul unei formaţii cu obiectiv calificarea în play-off. Zalăul a început mai bine, a avut 3 – 1 în debut, dar gazdele au egalat la 5, mergându-se „cap la cap” doar până la punctul 8. Zălăuanii au preluat din nou conducerea şi s-au desprins tot mai mult până la final. Dinamo a solicitat timp de odihnă la 12 – 15 şi la 15 – 22, dar nu a putut opri elanul Zalăului, care s-a impus cu 25 – 18. Acelaşi scor s-a inregistrat şi în setul doi, dinamoviştii solicitând timp de odihnă la 6 – 10 şi la 11 – 16. A urmat parţialul trei, în care gazdele au luat avans încă din debut, diferenţa de la final fiind de 14 puncte, 25 – 11. 25 – 17 a fost scorul în favoarea formaţiei din Capitală în setul patru, iar în decisiv, tot Dinamo a fost echipa care a început mai bine, având 5 – 2 în debut. SCM a egalat la 5, dar Dinamo s-a desprins din nou, iar de la 10 – 8 nu a mai putut fi oprită până la final.

Tot în cadrul primei runde, s-au mai înregistrat rezultatele: SCM Suceava – Ştiinţa Explorări Baia Mare 0 – 3, Steaua Bucureşti – „U” Cluj 3 – 0, Unirea Dej – Ştiinţa Bucureşti 3 – 0 şi SCMU Craiova – CSM Constanţa 3 – 0. Partida dintre Rapid şi Arcada Galaţi a fost amânată pentru data de 7 decembrie.

2 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani au „smuls” un punct pe terenul echipei Dinamo”

  1. […] După surpriza din Cupa României, produsă pe terenul Rapidului, câştigând cu 3 – 1, SCM Zalău a fost la un pas de un rezultat notabil şi în prima etapă din campionat. Echipa pregătită de sârbul Dragan Kobiljski a cedat cu 2 – 3, după ce a condus cu 2 – 0, obţinând un punct pe terenul unei formaţii cu obiectiv calificarea în play-off. Zalăul a început mai bine, a avut 3 – 1 în debut, dar gazdele au egalat la 5, mergându-se „cap la cap” doar până la punctul 8.…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment