Voleibaliştii zălăuani au învins Rapidul în minimum de seturi

Victorie importantă obţinută de SCM Zalău duminică după-amiaza, pe teren propriu, în faţa Rapidului, o formaţie ce aspiră la un loc de cupă europeană în acest sezon. Venită după două eşecuri, echipa zălăuană, condusă de sârbul Dragan Kobiljski, s-a impus în minimum de seturi, 3 – 0, victorie în urma căreia rămâne pe locul şase, dar s-a apropiat la trei puncte de locul cinci, pe care-l ocupă chiar Rapid Bucureşti.
Bucureştenii au condus în debutul meciului, dar Zalăul nu a solicitat timp de odhină, tehnicianul sârb redresând situaţia din mers. S-a făcut 12 – 9 în favoarea Zalăului, moment în care oaspeţii au solicitat întreruperea jocului. SCM S-a desprins la patru lungimi, 16 – 12, dar a urmat un moment bun al oaspeţilor, Zalăul fiind nevoită de solicite time-out la 16 – 14 şi 16 – 17. Rapidul a trecut prima de pragul de 20, având 21 – 17, dar SCM a revenit spectaculos în final şi s-a impsu cu 26 – 24.
SCM Zalău a reuşit patru aşi în debutul actului secund, oaspeţii solicitând time-out la 5 – 2. Gazdele au avut iniţiativa până la punctul 12, după care a urmat un moment mai bun al oaspeţilor, care au condus cu 15 – 13. Au urmat două puncte consecutive câştigate de zălăuani, care nu au mai iertat nimic până la final, câştigând cu 25 – 20.
În setul trei, echilibrul s-a menţinut până la punctul 10, după care SCM Zalău s-a desprins decisiv, impunându-se cu 25 – 19.
SCM Zalău: Filip Constantin, Keith Pupart, Vlad Cuciureanu, Filip Cveticanin, Dusan Stojsavljevic, Alexandru Ionescu şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Eduard Ocunschi şi Oleksandr Buzduhan. Antrenori: Draga Kobiljski (principal) şi Marius Lazăr (secund).

3 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani au învins Rapidul în minimum de seturi”

  1. […] Victorie importantă obţinută de SCM Zalău duminică după-amiaza, pe teren propriu, în faţa Rapidului, o formaţie ce aspiră la un loc de cupă europeană în acest sezon. Venită după două eşecuri, echipa zălăuană, condusă de sârbul Dragan Kobiljski, s-a impus în minimum de seturi, 3 – 0, victorie în urma căreia rămâne pe locul şase, dar s-a apropiat la trei puncte de locul cinci, pe care-l ocupă chiar Rapid Bucureşti. Bucureştenii au condus în debutul meciului, dar Zalăul nu a solicitat timp de odhină, tehnicianul sârb redresând situaţia din mers.… Citeste mai mult […]

  2. […] Victorie importantă obţinută de SCM Zalău duminică după-amiaza, pe teren propriu, în faţa Rapidului, o formaţie ce aspiră la un loc de cupă europeană în acest sezon. Venită după două eşecuri, echipa zălăuană, condusă de sârbul Dragan Kobiljski, s-a impus în minimum de seturi, 3 – 0, victorie în urma căreia rămâne pe locul şase, dar s-a apropiat la trei puncte de locul cinci, pe care-l ocupă chiar Rapid Bucureşti. Bucureştenii au condus în debutul meciului, dar Zalăul nu a solicitat timp de odhină,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment