Voleibaliştii joacă la Dej

Volei Municipal Zalău va susţine sâmbătă al doilea meci în deplasare din actualul sezon al Diviziei A1, urmând să evolueze pe terenul echipei Unirea Dej. Dacă în prima deplasare, zălăuanii au obţinut un punct pe terenul campioanei Tomis Constanţa, voleibaliştii antrenaţi de bulgarul Stoyan Stoev vor să se întoarcă cu toate punctele puse în joc din oraşul de pe malul Someşului.
„Niciodată nu am pierdut în Sala Sporturilor din Dej şi cred cu tărie că nu se va întâmpla nici acum acest lucru. Unirea Dej este o echipă bună, dar nu cred că ne va face faţă anul acesta”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Două înfrângeri şi o victorie a înregistrat vicecampioana în primele trei runde, pierzând cu 2 – 3 partidele cu Arcada Galaţi şi Tomis Constanţa, câştigând, în schimb, cu scorul de 3 – 0 duelul de luni cu Universitatea Cluj.
Antrenorii vicecampioanei se confruntă şi cu probleme de lot, coordonatorul Marin Lescov accidentându-se la genunchi în timpul antrenamentului de miercuri seara. Situaţia acestuia este incertă, luându-se în calcul şi varianta înlocuirii jucătorului cu al doilea ridicător, Filip Constantin.
Programul complet al etapei a IV-a: Volei Club Caransebeş – Dinamo Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – CSM Bucureşti, Arcada Galaţi – Ştiinţa Explorări Baia Mare, Tomis Constanţa – SCMU Craiova, „U” Cluj – Tricolorul Ploieşti şi Unirea Dej – Volei Municipal Zalău.

Leave a Comment