Voleibaliștii din A2, trei victorii la turneul de la Zalău

Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” a fost, zilele trecute, gazda celui de-al doilea turneu din cadrul actualului sezon al Diviziei A2 Vest la volei masculin, organizator fiind Volei Club Zalău 2015. Echipa condusă de Gabriel Terheș a avut o evoluție fără greșeală, obținând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Celelalte echipe participante au fost: CS Oțelul Roșu, ProVolei Arad și CS Weststar Arad. Pentru Volei Club Zalău, turneul a început cu o victorie categorică, 3 – 0 împotriva formației Oțelul Roșu, iar în celălalt meci al zilei, ProVolei Arad a dispus cu același scor de cealaltă formație arădeană.

În ziua a doua, zălăuanii s-au impus cu 3 – 1 împotriva celor de la ProVolei Arad, iar Oțelul Roșu a câștigat cu 3 – 0 partida cu Weststar Arad.

O nouă victorie cu 3 – 0 au înregistrat zălăuanii în ziua a treia a turneului, adversară fiind Weststar Arad, iar în celălalt duel, ProVolei Arad a câștigat cu 3 – 0 disputa cu Oțelul Roșu.

După primele două turnee, pe primul loc se clasează CS ProVolei Arad, cu 12 puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, Oțelul Roșu, iar pe poziția a treia se clasează Volei Club Zalău, cu 11 puncte. Weststar Arad, ocupanta locului patru, a acumulat un singur punct.

2 Thoughts to “Voleibaliștii din A2, trei victorii la turneul de la Zalău”

  1. Anonim

    Sport de masa și agrement . Bani aruncați !

    1. Sebastian

      Inca mai pronuntati sau scrieti numele „tADICI” in cronicile sportive?!?! Dupa ani si ani de lipsa de rezultate sportive pentru iubitorii handbalului si doar rezultate financiare pentru el personal, acest individ ne-a readus in lumea nationala si internationala a handbalului in cel mai negativ mod. Daca ar avea demnitate s-ar retrage sa nu mai auzim de el o perioada. Iar cei care sponsorizeaza acum activitatea lui ar trebui sa-i retraga sprijinul si sa schimbe numele Salii Sportului. Eu propun aici si acum cine este de acord sa organizam o petitie online pentru schimbarea numeleui salii.
      Radu Banciu: „Nu a avut cine să-i spună: Ai fost bun, dar acum marș afară, idiotule!”

Leave a Comment