Voleibaliştii din A2 susţin ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat

Situată pe locul cinci cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Volei Club Zalău speră în continuare la o calificare între primele patru echipe din serie la finalul sezonului regulat, atâta timp cât mai există şanse matematice. Voleibaliştii conduşi de Gabriel Terheş au 11 puncte acumulate, iar CSS CNE LAPI Dej, ocupanta locului patru, se află la cinci lungimi în faţă.
Zălăuanii vor susţine sâmbătă ultimul joc pe teren propriu din sezonul regulat, urmând să primească vizita celor de la ProVolei Arad. Oaspeţii de mâine ocupă locul şase în Seria Vest, cu o singură victorie şi nouă înfrângeri în zece partide.
Formaţia dejeană va evolua la finalul acestei săptămâni tot pe teren propriu, urmând să primească vizita ocupantei locului secund, Universitatea de Vest Timişoara.
În ultima etapă a returului, programată în data de 18 februarie, Volei Club Zalău va pe terenul celor de la Universitatea de Vest Timişoara.
Pentru a urca pe locul patru, zălăuanii au nevoie de maximum de puncte din ultimele două partide, iar dejenii să nu mai câştige niciun punct din disputele cu timişorenii şi cu formaţia din Câmpia Turzii.
Meciul dintre Volei Club Zalău şi CS Provolei Arad este programat la ora 13:30, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment