Voleibaliştii din A2, la a doua victorie consecutivă de trei puncte

Cu toate că mai sunt de disputat două etape din sezonul regulat, Volei Club Zalău 2015 are asigurat locul patru în Seria Vest a Diviziei A2 la finalul sezonului regulat. Echipa pregătită de Gabriel Terheş a obţinut sâmbătă a doua victorie consecutivă de trei puncte, situându-se pe poziţia a patra în acest moment, la şase lungimi în faţa ocupantei locului cinci, CS Provolei Arad.
Voleibaliştii zălăuani au câştigat cu scorul de 3 – 1 partida susţinută în deplasare, pe terenul formaţiei CSU Braşov, echipă clasată pe locul şase, cu un singur punct acumulat.
Zălăuanii şi-au adjudecat primele două seturi cu 25 – 20 şi 25 – 22, dar gazdele au redus din handicap, câştigând cu 25 – 20 actul trei. Formaţia de la poalele Meseşului s-a mobilizat foarte bine în setul patru, pe care l-au câştigat cu 25 – 15.
În urmă cu o etapă, Volei Club Zalău 2015 s-a impus cu 3 – 1 pe teren propriu, în faţa echipei CS ProVolei Arad.
La finele acestei săptămâni, zălăuanii vor evolua în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Câmpia Turzii.
Volei Club Zalău 2015: Ovidiu Teuşan, Ovidiu Man, Dan Silvăşan, Ionuţ Silaghi, Raul Remeş, Ciprian Pop şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Gabriel Terheş, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr şi Mihai Bujor.

Leave a Comment