Voleibaliştii din A2 încep play-off-ul pe teren propriu

Volei Club Zalău va susţine miercuri după-amiaza, începând cu ora 14, primul joc din faza a II-a a campionatului, urmând să primească vizita Centrului Naţional de Excelenţă din Dej. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Zalău.

Învinsă fără drept de apel pe terenul Universităţii Timişoara, Volei Club Zalău a terminat pe locul cinci prima fază a campionatului Diviziei A2. Voleibaliştii conduşi de Gabriel Terheş şi Ovidiu Teuşan au cedat cu scorul de 0 – 3 pe terenul timişorenilor, pierzând la 13 primele două seturi şi la 15 parţialul cu numărul trei. În faza a II-a a campionatului, zălăuanii se vor duela cu ocupanta locului patru, Centrul Naţional de Excelenţă din Dej.
Faza a doua se dispută după sistemul „cel mai bun din trei partide”, astfel că Volei Club Zalău are nevoie de două victorii în faţa dejenilor pentru a face schimb de locuri în clasament şi pentru a se califica în faza a doua a play-off-ului.
Primul meci dintre cele două formaţii a fost programat sâmbătă, 25 februarie, însă, la solicitarea celor două echipe, meciul se va desfăşura miercuri după-amiaza, începând cu ora 14. Jocul ar fi trebuit să se desfăşoare la Dej, însă a fost schimbat şi locul, meciul urmând să se desfăşoare în Sala Sporturilor din Zalău.
„Sperăm să obţinem un rezultat favorabil şi să mai câştigăm un meci, pentru că ne dorim să accedem în primele patru echipe din această serie. Acesta este, de altfel, şi obiectivul pe care ni l-am propus la începutul sezonului”, ne-a declarat Gabriel Terheş, preşedintele clubului zălăuan.
Tot în faza a doua a play-off-ului, Universitatea Timişoara se va duela cu CS ProVolei Arad, iar CSM Câmpia Turzii va evolua împotriva celor de la CSU Braşov.

Leave a Comment