Voleibaliştii de la SCM Zalău, în faţa unui nou turneu pe teren propriu

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău va fi gazda unui nou turneu de volei finalul acestei săptămâni, probabil ultimul din actualul sezon pe teren propriu. Echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr va primi vizita formaţiilor Universitatea Cluj şi SCMU Craiova. Duelul mult aşteptat va fi cel cu formaţia olteană, programat vineri, de la ora 18, partidă în care zălăuanii vor să-şi ia revanşa din sferturile de finală ale Cupei României, unde craiovenii lui Dănuţ Pascu s-au impus cu 3 – 0.

„Am spus-o şi după meciul din Cupa României că nu suntem departe de SCMU Craiova din punct de vedere valoric. Băieţii s-au pregătit bine şi am convingerea că rezultatul va fi altul faţă de cel de la Cluj, din cupă. Vom lua o opâiune importantă dacă vom câştiga acest duel, dar, şi în cazul unui rezultat nefavorabil, vor mai exista şanse să prindem un loc de cupă europeană”, a declarat managerul Adrian Feher.

Tot în acest an a mai avut loc un turneu pe lângă Cupa României, câştigată de Dinamo Bucureşti. Turneul la care a participat echipa zălăuană s-a desfăşurat la Galaţi, iar formaţia de la poalele Meseşului a înregistrat o victorie şi o înfrângere, pierzând duelul cu Arcada şi câştigând partida cu Unirea Dej.

Turneul de la Zalău va continua sâmbătă, cu partida dintre SCMU Craiova şi Universitatea Cluj, iar duminică, SCM Zalău va întâlni formaţia clujeană, ambele partide fiind programate la ora 18.

Înaintea disputei de la Zalău, SCM ocupă locul doi după 12 partide, cu 28 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului, Arcada Galaţi. Craiova ocupă locul 4, cu 26 de puncte, iar formaţia clujeană, poziţia a şaptea, cu 16 puncte.

 

Leave a Comment