Voleibalist şimleuan, la Steaua Bucureşti

Răzvan Vâlcelean este un produs al voleiului şimleuan, iar prima echipă de seniori pentru care a evoluat a fost Universitatea Cluj. În 2013, jucătorul de sub Măgura s-a întors acasă, evoluând la Phoenix Şimleu Silvaniei. Aventura acestuia sub Măgura nu a durat prea mult timp, având în vedere că echipa din Şimleu Silvaniei nu s-a mai înscris în ediţia 2014 – 2015 a Diviziei A1.
Vâlcelean a ajuns la Universitatea Craiova, formaţie cu care a câştigat medaliile de bronz în ediţia 2014 – 2015, iar în acest sezon a devenit, în premieră, campion al României.
Cele două părţi nu vor mai continua colaborarea şi în sezonul viitor, voleibalistul ajungând la un acord cu nou-promovata Steaua Bucureşti.
Răzvan Vâlcelean are 27 de ani, iar voleiul l-a început la Şimleu Silvaniei sub comanda lui Marius Oniga, fostul antrenor secund al echipei CS Phoenix, după care s-a transferat la Centrul Naţional de Excelenţă de la Dej, de unde a fost dus la CSS Topliţa de Ovidiu Macarie, fostul antrenor secund al echipei Remat Zalău.

Leave a Comment