Volei Municipal Zalău vrea să producă surpriza în Cupa României

În urma tragerii la sorţi, Volei Municipal Zalău va întâlni încă din faza semifinală Volei Club Municipal Tomis Constanţa, formaţie considerată favorită la câştigarea trofeului

Calificată în Final-Four-ul Cupei României, după ce s-a impus în ambele dueluri cu din sferturi în faţa formaţiei Unirea Dej, echipa pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a avut ghinion la tragerea la sorţi, urmând să întâlnească în semifinale campioana şi câştigătoarea Cupei României din ediţia trecută, CVM Tomis Constanţa. Totuşi, căpitanul Zalăului, Adriano Lamb, speră ca formaţia de la poalele Meseşului să producă surpriza vineri după-amiază, în faţa constănţenilor. „Înainte ne simţeam presaţi, dar acum suntem într-o formă bună. Am reuşit să câştigăm clar două meciuri împotriva celor de la Baia Mare, iar acum, pentru că lucrurile s-au liniştit la club, cred că ne îndreptăm în direcţia bună. Am câştigat cele două meciuri, acum trebuie să profităm de acest moment şi să facem un meci bun vineri (astăzi, n.r.) împotriva celor de la Constanţa. Nu vreau să spun care echipă este mai valoroasă, dar noi suntem într-o formă bună acum, fără presiune şi vom face tot ce putem pentru a câştiga acest meci”, a declarat voleibalistul brazilian.
Constănţenii vin după o perioadă destul de lungă de pauză, ultimul meci oficial disputându-l în data de 5 martie, în sferturile de finală ale Cupei României, împotriva celor de la Arcada Galaţi. „Ne-a prins bine această perioadă mai liberă, fără meciuri oficiale. Trebuia să ne limpezim puţin mintea, să ne revenim după dezamăgirea produsă de ratarea finalei Cupei CEV. Am avut rezultate bune în acest sezon de cupe europene, am fost la un set de finală, dar viaţa merge mai departe, cariera merge mai departe. Avem acum alte obiective în faţă, iar Cupa României este primul dintre ele”, a declarat, pentru Telegrafonline.ro, centrul Constanţei, Andrei Spînu.
În cealaltă semifinală se vor duela Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Dinamo Bucureşti.
Partida dintre Volei Municipal Zalău şi CVM Tomis Constanţa este programată vineri după-amiază, de la ora 16:30, iar meciul dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, de la ora 19, ambele partide fiind transmise în direct pe DigiSport.
Câştigătoarele din semifinale se vor întâlni în finala Cupei României, programată sâmbătă, de la ora 15, tot pe DigiSport.
Final-Four-ul Cupei României se desfăşoară la Piatra Neamţ.

 

Leave a Comment