Volei Municipal Zalău s-a ales doar cu argintul naţional

Cu un buget cât se poate de consistent, peste 3,5 milioane de lei, Volei Municipal Zalău a obţinut în acest an doar medalia de argint în Divizia A1 de volei, cu toate că la un moment dat s-a aflat în fotoliul de lider, cu un avans de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund.
Ultima etapă a campionatului s-a scurs sâmbătă după-amiaza, dar „zarurile” erau ca şi aruncate înaintea acestei runde. Arcada Galaţi, cu două puncte avans faţă de Zalău, avea un meci relativ simplu la Steaua, iar Volei Municipal urma să primească vizita echipei Dinamo.
Gălăţenii nu au riscat nimic şi au rezolvat „ecuaţia” titlului în trei seturi la Steaua: 19 – 25, 16 – 25, 17 – 25 la finalul uni meci ce a durat o oră şi 12 minute. Partida din Capitală începuse la ora 17, iar cea de la Zalău, la ora 18, astfel că după un sfert de oră, zălăuanii, car e au învins Dinamo cu 3 – 1, şi-au cunoscut deja culoarea medaliilor obţinute în acest sezon, un argint destul de greu de digerat pentru sălăjenii iubitori de volei, dar şi pentru cei care susţin echipa. Şi asta, pentru că înaintea începerii play-off-ului, Zalăul avea un avas de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, unul considerabil într-un campionat în care doar trei echipe s-au luptat cu adevărat pentru titlul de campioană naţională.
Volei Municipal Zalău a obţinut ultima medalie de argint în sezonul 2015 – 2016, iar în ediţia trecută, echipa zălăuană s-a clasat pe locul patru. În sezonul 2016 – 2017, Volei Municipal Zalău a devenit campioana României.

Alte articole

5 Thoughts to “Volei Municipal Zalău s-a ales doar cu argintul naţional”

 1. Anonim

  Se poate mulțumi acest lucru conducerii clubului de volei pentru ratarea campionatului au avut un buget foarte mare și ei au bătut joc de noi iubitorii voleiului din Zalău ar trebui sa fie dați afară de la club fiindcă a fost banii alocați de la bugetul local

 2. Anonim

  Trăiască CotA

 3. Anonim

  Daca pt fam
  Cota e bine ce mai vreti?Ei sa fie cu salariile la zi! Echipa poate astepta 3- 4 luni de zile
  Pot pleca in vacanta cu antrenorul ? platit cu 7000 de euro/ luna ! Nesimtire curata ! Unde este Curtea de Conturi …???

 4. Ionel

  Bugetul ca bugetul , mult mai mic decat al Galatiului 80% privat, dar famiglia ce tangenta are cu voleiul de performanta ? Ca in scoala era scutita dana de educatie fizica !!!???

 5. observator

  aceasta familie care in realitate se comporta ca un clan nu are habar despre sport darămite despre volei.aceasta cucoana se comporta de parca echipa este angajata sa și isi permite sa facă tor felul de afirmații crezând ca e buricul pământului.
  după ce și-a adus un antrenor și un fiu bulgar plătiți pe bani regește, din care probabil ca și-a luat și ea partea, a adus acest antrenor polonez plătit cu un salariu colosal.
  pe celălalt bulgar l-a ținut in echipa și mai mult decât atât l-a băgat in teren in detrimentul lui Balean ca sa nu se mai supere domn primar pentru cei 5.000 euro pe luna pe care ii da bulgarului Gradinarov.
  In rest, și-a bătut joc inclusiv de jucatori care sunt neplătiți de 4 luni de zile.
  Traiasca aceasta mare consiliera pe probleme de sport, probleme de care nu are habar! Și trăiască și soțul sau, domnul președinte care ar putea oricând sa ia locul mascotei portocalii ca oricum altceva nu e in stare sa facă.
  Poate îl pune președinte pe piticul de grădina, sluga familiei, marele jurnalist al televiziunii proprii.
  Îți e și scârbă…și ei se mai întreabă de ce nu vine lumea la sala?! Ca le e scârbă de voi, fam Cota!

Leave a Comment