Volei Municipal Zalău, noua regină a voleiului masculin românesc

Sezon de excepţie în Divizia A1 pentru Volei Municipal Zalău, formaţie ce a câştigat titlul naţional joi seara, chiar în faţa propriilor suporteri, învingând cu scorul de 3 – 0 Arcada Galaţi, una dintre pretendentele la câştigarea campionatului. Partida dintre cele două formaţii a fost ultima din actualul sezon al Diviziei A1, celelalte două partide ale ultimei runde din „minicampionatul de şase” desfăşurându-se miercuri seara. Universitatea Craiova a dispus cu 3 – 0 de CSM Bucureşti, într-o partidă desfăşurată în Capitală, iar Steaua a învins cu 3 – 2 pe teren propriu Tricolorul Ploieşti.
În urma victoriei obţinute aseară, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, formaţia de la poalele Meseşului devine noua regină a voleiului masculin românesc, performanţă obţinută după o pauză de cinci ani.
Titlul câştigat joi de Volei Municipal, este al şaptelea din istoria voleiului zălăuan. Elcond Zalău este echipa care a câştigat primele trei titluri, iar următoarele trei au fost obţinute de Remat Zalău.

2 Thoughts to “Volei Municipal Zalău, noua regină a voleiului masculin românesc”

  1. Anonim

    Acuma ca au castigat campionatul cei din zalau sa vedem in ce cupa se inscriu?si cum o sa participa iar se va repeta istoria ca cu echipa din bosnia?

  2. Anonim

    Poate ne spune presedintele echipei .Pentru 1500 euro/luna ar putea face acest efort.

Leave a Comment