Volei Municipal Zalău, la două seturi de optimile Cupei Challenge

Marţi, ora 19, Sala „Sumice” din Belgrad

Steaua Roşie Belgrad – Volei Municipal Zalău

Zi decisivă pentru Volei Municipal Zalău, formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae urmând să susţină marţi seara manşa retur din 16-imile Cupei Challenge, în faţa campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad. Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus cu 3 – 0 în manşa tur, desfăşurată săptămâna trecută, la Zalău şi mai are nevoie de două seturi pentru a-şi asigura calificarea în faza următoare a competiţiei. Aceasta, deoarece în cazul unei victorii cu 3 – 1 în favoarea gazdelor, Steaua ar acumula trei puncte, la fel ca Zalăul în tur şi s-ar trece la disputarea „setului de aur”.
Chiar dacă echipa sa s-a impus în trei seturi în partida tur, antrenorul Aurel Vlaicu nu consideră că soarta calificării este transată. „Sperăm să facem un joc la fel de bun ca în tur şi să obţinem un rezultat favorabil”, a precizat tehnicianul zălăuan.
În cazul unei calificări, Zalăul se va duela în optimi cu învingătoarea dintre Chaumont VB (Franţa) şi Crimsoda Krasnoperekopsk (Ucraina).
Pentru formaţia zălăuană va fi penultimul meci din acest an, ultimul fiind programat duminică, în deplasare, la Craiova, fiind prima etapă din returul Diviziei A1.

Leave a Comment