Volei Municipal Zalău joacă în Elveţia

Dacă în campionat nu traversează o perioadă prea bună, obţinând doar două puncte din ultimele două partide, Volei Municipal Zalău speră să aibă miercuri seara o prestaţie mai bună în cupele europene. După ce a eliminat surprinzător din 16-imile de finală Galatasaray Istanbul, vicecampioana României va întâlni în optimile de finală formaţia elveţiană, Lausanne. Formaţia de la poalele Meseşului nu deţine prea multe informaţii despre adversara din optimi, dar speră să facă o figură frumoasă, la fel ca în faţa turcilor.
„Nu avem prea multe informaţii despre adversara noastră, dar abordăm jocul cu încredere şi sperăm să facem un meci bun. Ne dorim să ne calificăm în faza următoare. Nu este imposibil”, a declarat coordonatorul Zalăului, Marin Lescov.
Elveţienii de la Lausanne au eliminat în 16-imi formaţia olandeză Landstede Zwolle, după ce s-a impus cu 3 – 0 în tur şi cu 3 – 2 în partida retur. Meciul dintre Lausanne şi Volei Municipal Zalău, din cadrul optimilor de finală ale Cupei CEV, este programat miercuri seara, începând cu ora 19:30, în Sala Sporturilor din Lausanne.

2 Thoughts to “Volei Municipal Zalău joacă în Elveţia”

  1. ultima ora

    Noile achizitii ale Zalaului sunt deja la Lausanne.

  2. ha

    da da, adica ruzici si nistorescu

Leave a Comment