Volei Municipal Zalău începe seria turneelor de verificare pe teren propriu

Vicecampioana României a început pregătirea pentru noul sezon în urmă cu o lună, iar săptămâna trecută a susţinut primul joc de verificare, învingând cu 3 – 1 Ştiinţa Explorări Baia Mare

Sala Sporturilor din Zalău va găzdui la finalul acestei săptămâni un turneu amical de volei la care, pe lângă Volei Municipal Zalău vor mai participa Dinamo Bucureşti, Phoenix Şimleu Silvaniei şi Banatul Caransebeş, formaţie nou-promovată în Divizia A1. Pentru formaţia zălăuană este primul turneu de verificare dinaintea startului noului sezon, vicecampioana României susţinând doar un meci de verificare până în acest moment, săptămâna trecută, la Baia Mare, impunându-se cu scorul de 3 – 1 în faţa celor de la Ştiinţa Explorări. „După 40 de zile de antrenaent, echipa a jucat bine. Am făcut 2 – 0, iar la acest scor le-am dat posibilitatea să evolueze tuturor jucătorilor. Am continuat antrenamentele după acel joc şi cred că am progresat în ultimele zile”, a afirmat antrenorul bulgar, Stoyan Stoev.
Tehnicianul Zalăului speră ca echipa să aibă o evoluţie bună la turneul din acest weekend, după care va stabili pe ce parte a pregătirii trebuie pus accentul. „Mă aştept ca echipa să se întreacă pe sine şi sper că vom juca foarte bine la aest turneu. La final vom vedea unde se situează echipa din punct de vedere al pregătirii, pentru a şti pe ce trebui să punem accentul în continuare”, a mai spus bulgarul Stoev.
Turneul de la Zalău va debuta vineri după-amiaza, cu partida dintre Dinamo Bucureşti şi Phoenix Şimleu Silvaniei şi se va încheia duminică seara, cu meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei.
Programul complet al turneului:
vineri, 05.09.2014
ora 16, Dinamo Bucureşti – Phoenix Şimleu Silvaniei
ora 18, Volei Municipal Zalău – CS Banatul Caransebeş
sâmbătă, 06.09.2014
ora 16, Phoenix Şimleu Silvaniei – CS Banatul Caransebeş
ora 18, Volei Municipal Zalău – Dinamo Bucureşti
duminică, 07.09.2014
ora 16, Dinamo Bucureşti – CS Banatul Caransebeş
ora 18, Volei Municipal Zalău – Phoenix Şimleu Silvaniei

 

Leave a Comment