Volei Municipal Zalău câştigă în trei seturi pe terenul Stelei

Prima etapă din returul play-off-ului Diviziei A1 i-a adus Zalăului o victorie de trei puncte, voleibaliştii conduşi de polonezul Andrej Kowal şi zălăuanul Bogdan Nicolae câştigând cu scorul de 3 – 0 pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti.
Cele două echipe s-au întrecut în servicii greşite în prima parte a actului de debut, dar Zalăul a avut atac şi blocaj mai bun şi a reuşit să se desprindă la 8 – 5, după un atac al secundului Gradinarov.
Steaua nu a cedat şi a reuşit să egaleze la 16 după asul universalului Caio de Pra Provenzano, dar Zalăul a atacat mai bine în final şi s-a impus cu 25 – 20.
Ambele echipe au reuşit câte doi aşi în parţialul secund, care a fost cel mai disputat. Zalăul a avut aproape tot timpul iniţiativa, dar steliştii au revenit de fiecare dată, iar în final au reuşit chiar să treacă în avantaj, 23 – 22 după blocajul lui Ocunschi. La 24 – 24, Volei Municipal a reuşit două atacuri consecutive, prin Mihalcea şi Matei, închizând setul la punctul 26.
Zălăuanii au început mai bine şi setul trei, dar gazdele au egalat la 13, obligându-se pe Kowal să solicite întreruperea jocului, după ce echipa sa a avut avansde trei puncte. Matei şi Mihalcea au ieşit în evidenţă pe fata de atac în partea a doua, iar Zalăul s-a impus cu 25 – 20, obţinând o victorie prin care se menţine la trei puncte în spatele liderului, Arcada Galaţi.
În etapa viitoare, Volei Municipal va evolua pe terenul Craiovei.
Steaua Bucureşti: Eduard Ocunschi, Şerban Paşcan, Caio de Pra Provenzano, David Csanad, Zissu Muscină, Michael Parkinson şi George Gavriz – libero. Au mai evoluat: Jan Krol, Cornel Miron, Ovidiu Darlaczi, Thaller Maximilian şi Gheorghe Ilie – libero. Antrenor: Bogdan Tănase
Volei Municipal Zalău: Cristian Bartha, Ciprian Matei, Andrei Spînu, Răzvan Mihalcea, Miroslav Gradinarov, Leonardo Dal Bosco şi Philipp Kroiss – libero. Au mai evoluat: Filip Constantin, Mihai Gheorghiţă şi Rareş Bălean. Antrenori: Andrej Kowal (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Volei Municipal Zalău câştigă în trei seturi pe terenul Stelei”

  1. danuta

    foarte buna conducerea de la ACS Volei municipal zalau…cu jucatori neplatiti de 2 luni. desi Tirle a fost schimbat din acelasi motiv de la conducerea echipei iata ca nici actuala conducere nu e mai buna

Leave a Comment