Două trofee într-un sezon pentru Volei Municipal

Vicecampioana de ieri şi de azi poate fi numită Volei Municipal Zalău, formaţie ce a devenit în acest an pentru a doua oară consecutiv vicecampioană naţională şi a câştigat Cupa României după o pauză de trei ani. Formaţia zălăuană şi-a prezentat ieri cele două trofee câştigate în acest sezon în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Sala „Avram Iancu” din cadrul Primăriei. La întâlnirea cu mass-media locală au fost prezenţi preşedintele Radu Nistorescu, directorul sportiv Marcel Doru Ţârle, jucătorii şi antrenorul secund, Bogdan Nicolae. Au lipsit căpitanul Leonardo Dal Bosco, care s-a întors în Brazilia şi antrenorul principal Stoyan Stoev, nevoit şi el să se întoarcă în Bulgaria.
„Dintr-o echipă, am devenit o familie, iar în acest an am avut rezultate deosebite, pe care nu le-am anticipat. Căpitanul Leonardo Dal Bosco nu este prezent, fiindcă ar fi trebuit să-şi schimbe a treia oară biletul de avion. Nu credeam că vom juca cinci meciuri în finala din campionat. Cred că am făcut o bună propagandă voleiului, fiindcă ultima finală care s-a jucat în cinci meciuri a avut loc în 2001. Cupa României a fost un bonus pentru noi, fiindcă la începutul campionatului ne-am propus să intrăm în grupa pentru locurile 1 – 4 atât în campionat, cât şi în cupă. La începutul campionatului, pe jucătorii de la Constanţa i-am privit ca pe nişte „extratereştrii”, iar la final am câştigat Cupa României şi am fost aproape să câştigăm şi titlul naţional. Trebuie să mulţumim tuturor băieţilor pentru evoluţia avută, conducerii tehnice, tuturor celor care au fost alături de noi şi, nu în ultimul rând vouă, mass-mediei locale”, a precizat Radu Nistorescu, preşedintele CS Volei Municipal.
Antrenorul secund Bogdan Nicolae a vorbit şi în numele bulgarului Stoev, având în vedere că acesta nu a putut fi prezent la eveniment. „Într-o discuţie telefonică pe care am avut-o ieri cu profesorul (Stoyan Stoev, n.r.), m-a rugat să le mulţumesc tuturor jucătorilor şi să-i felicit pentru ce au realizat în acest an. A spus că aşteaptă cu nerăbdare să treacă cele trei luni de vacanţă, să revină la Zalău, iar la anul să realizăm chiar mai mult. În numele meu, vreau să mulţumesc conducerii, dar şi băieţilor pentru tot ce au făcut în acest an. Sper să rămânem la fel de uniţi şi să facem în continuare lucruri frumoase împreună”, a declarat secundul, Bogdan Nicolae.
Cuvinte de mulţumire a avut şi directorul sportiv, Marcel Doru Ţârle. „Trebuie să mulţumim domnului primar şi consilierilor locali, care s-au gândit că această echipă reprezintă cu cinste Zalăul, Sălajul şi, nu în ultimul rând, Ardealul, fiindcă după echipa feminină de handbal din Baia Mare suntem echipa cea mai titrată din această zonă a ţării. Trebuie să le mulţumim şi sponsorilor, care au fost extrem de generoşi cu noi. Datorită lor am putut să ne desfăşurăm normal activitatea. Publicul a fost minunat în acest an, cel mai frumos din ţară. Toţi se laudă cu spectatorii lor, dar ai noştri vin cu plăcere la sală, nu sunt aduşi. S-a văzut la ultimele meciuri că avem spectatori. Am format o echipă minunată”.
Volei Municipal Zalău a câştigat în acest an Cupa României după o pauză de trei ani, învingând în finală cu scorul de 3 – 0 Tomis Constanţa, iar cel de-al doilea trofeu şi medaliile de argint pentru locul doi în campionat au fost primite după finala de luni seara, de la Constanţa.

One Thought to “Două trofee într-un sezon pentru Volei Municipal”

  1. […] Vicecampioana de ieri şi de azi poate fi numită Volei Municipal Zalău, formaţie ce a devenit în acest an pentru a doua oară consecutiv vicecampioană naţională şi a câştigat Cupa României după o pauză de trei ani. Formaţia zălăuană şi-a prezentat ieri cele două trofee câştigate în acest sezon în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Sala “Avram Iancu” din cadrul Primăriei. La întâlnirea cu mass-media locală au fost prezenţi preşedintele Radu Nistorescu, directorul sportiv Marcel Doru Ţârle, jucătorii şi antrenorul secund, Bogdan Nicolae. Au lipsit căpitanul Leonardo Dal Bosco, care s-a întors în Brazilia şi antrenorul principal Stoyan …read more […]

Leave a Comment