Volei Municipal s-a impus fără probleme în primul amical din 2016

Volei Municipal Zalău a susţinut miercuri seara primul joc de verirficare din acest an, întâlnind pe teren propriu Unirea Dej, tocmai formaţia pe care o va întâlni şi faza a doua a Cupei României. Tot miercuri s-au disputat meciurile retur din cadrul primei faze a Cupei României, dar Unirea Dej a susţinut ambele manşe la finalul anului trecut, eliminând Volei Municipal Piatra Neamţ. Având în vedere că vicecampioana va susţine primul meci oficial doar miercurea viitoare, conducerile celor două cluburi au decis să organizeze un joc de verificare în Sala Sporturilor din Zalău.
Bulgarul Stoev a început partida cu sextetul de bază, iar în parţialul trei i-a introdus în teren pe Mihai Tarţa şi Rareş Bălean. Actul de debut a fost câştigat fără nicio emoţie de formaţia de la poalele Meseşului, cu scorul de 25 – 14, iar seturile doi şi trei au fost mai disputate. 25 – 21 în favoarea zălăuanilor a fost scorul atât în actul secund, cât şi în parţialul al treilea.
Antrenorii celor două echipe au decis să mai joace un set, şi acesta fiind câştigat de zălăuani cu scorul de 25 – 20. În ultimul parţial, bulgarul Stoev a introdus în teren numai jucătorii de rezervă, menajându-i pe titulari pentru disputa de săptămâna viitoare din Cupa CEV, cu finlandezii de la Valepa Sastamala.
„Suntem singura echipă din România care ne-am pregătit între Crăciun şi Anul Nou, iar acest lucru cred că ne-a ajutat mult. Ne-am antrenat bine în aceste zile, iar jucătorii se află într-o formă bună. Mergem în Finlanda să facem un rezultat bun, fără niciun stres. Cred că echipa este într-o formă bună. Şi-a revenit şi Ciprian Matei, problema lui este una ce ţine de psihic, pentru că şi el şi-a dorit să joace mai bine în prima parte. Şi-a revenit şi cred că va face un joc mai bun în retur. Cred că vom face un sezon bun şi vom juca finala atât în Cupa României, cât şi în campionat”, ne-a declarat bulgarul Stoyan Stoev.
Volei Municipal Zalău: Marin Lescov, Ciprian Matei, Mihai Gheorghiţă, Răzvan Mihalcea, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Tarţa, Rareş Bălean, Cornel Miron, Filip Constantin şi Răzvan Olteanu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal), Bogdan Nicolae (secund)

Leave a Comment