Volei Municipal participă la „Cupa Unirea” de la Dej

După două „jocuri-şcoală” disputate săptămâna trecută, Volei Municipal Zalău participă în această săptămână la primul turneu de pregătire dinaintea începerii noului sezon al Diviziei A1. Vicecampioana României din ultimele două sezoane va evolua la ediţia din acest an a „Cupei Unirea”, o competiţie la care nu a mai participat din 2011, când clubul purta denumirea de Remat Zalău.
„Am avut două „jocuri şcoală”, iar acum participăm la primul turneu de pregătire. Antrenamentele decurg bine, chiar dacă nu suntem în formulă completă. Până la urmă, şi jucătorii care nu fac parte din lot în acest moment efectuază pregătire cu echipele lor naţionale, iar după ce ajung la Zalău urmează să punem la punct relaţiile de joc”, a afirmat antrenorul Marian Constantin.
„Cupa Unirea” începe marţi după-amiază şi se va încheia joi, urmând ca la finalul turneului să aibă loc şi o festivitate de premiere.
În primul meci al turneului, programat la ora 16, se vor duela Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, urmând ca la ora 18, Unirea Dej să întâlnească Universitatea Cluj.
Miercuri, începând cu ora 16, Ştiinţa Explorări Baia Mare va întâlni Universitatea Cluj, iar două ore mai târziu este programat jocul dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău. Formaţia zălăuană se va duela joi cu Universitatea Cluj, de la ora 14:30, urmând ca de la ora 16:30, Unirea Dej să joace impotriva Ştiinţei Explorări Baia Mare.
Din lotul care va evolua la „Cupa Unirea”, vor lipsi Adrian Feher, Răzvan Mihalcea, belgianul Matthias Valkiers, ucraineanul Mykola Rudnytskyi şi Adrian Gontariu. Primii patru sunt convocaţi la naţionalele din ţările de provenineţă, în timp ce zălăuanul Gontariu urmează, în continuare, un tratament de recuperare.

Leave a Comment