Volei Municipal participă la „Cupa Explorări”

Cu două săptămâni înaintea startului noului sezon al Diviziei A1 la volei masculin, Volei Municipal Zalău participă la „Cupa Explorări”, al doilea turneu de pregătire din această vară pentru formaţia de la poalele Meseşului. Dacă la „Cupa Unirea” de la Dej, zălăuanii nu au putut conta pe aportul a cinci titulari, iar coordonatorul Filip Constantin a evoluat cu o fractură la degetul inelar al braţului stâng, la turneul de la Baia Mare va lipsi doar centrul ucrainean, Mikola Rudnytskyi. Adrian Feher şi Răzvan Mihalcea s-au întors de la lotul naţional al României, coordonatorul belgian, Mathias Valkiers, a ajuns la Zalău în cursul acestei săptămâni, iar Adrian Gontariu a început pregătirea în urmă cu câteva zile.

La turneul organizat de Ştiinţa Explorări Baia Mare au fost invitate Volei Municipal Zalău, Unirea Dej şi o formaţie de amatori din Olanda, Auto van Oort.
Vicecampioana României va susţine primul meci vineri după-amiaza, de la ora 17, în faţa Unirii Dej, iar de la ora 19, Ştiinţa Explorări Baia Mare se va duela cu Auto van Oort.
Sâmbătă, de la ora 16, zălăuanii se vor duela cu formaţia olandeză, iar două ore mai târziu, băimărenii vor întâlni Unirea Dej.
Ultimele partide sunt programate duminică. De la ora 10, Unirea Dej va întâlni Auto van Oort, iar de la ora 12 este programat jocul dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău.
Prima etapă din noul sezon al Diviziei A1 este programată în data de 15 octombrie, zălăuanii urmând să primească vizita nou-promovatei, Ştiinţa Bacău.

Leave a Comment