Volei Municipal, la un set de semifinalele Cupei României

După ce s-a impus cu scorul de 3 – 0 în turul de la Zalău, Volei Municipal are nevoie de un singur set în partida de miercuri seara pentru a se califica în semifinalele Cupei României. Jucătorii pregătiţi de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae vor întâlni în deplasare CS Banatul Caransebeş, fiind al patrulea duel dintre cele două formaţii în acest sezon. Zălăuanii s-au impus de fiecare dată cu scorul de 3 – 0, având prima şansă la victorie şi în duelul din această seară.
Antrenorul bulgar Stoev intenţionează să folosească întreg lotul în disputa de la Caransebeş, având în vedere că zălăuanii se califică în semifinale chiar şi în cazul în care vor pierde cu 1 – 3.
Tot în această după-amiază este programat sfertul de finală dintre CSM Bucureşti şi SCM Universitatea Craiova, duel câştigat în tur cu scorul de 3 – 0 de craioveni. Luni a avut loc returul dintre Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti, meci câştigat de dejeni cu scorul de 3 – 2, după ce manşa tur a fost câştigată cu 3 – 1 de dinamovişti.
Returul dintre Arcada Galaţi şi Tomis Constanţa este programat în 4 martie, primul meci fiind câştigat cu 3 – 2 de formaţia de la malul mării.

Leave a Comment