Volei Municipal încheie anul cu un duel de cupe europene

Vicecampioana României susţine miercuri seara partida retur din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei Challenge, în faţa bosniacilor de la MOK Jedinstvo Brcko. Partida este programată la ora 20 (ora României), în Sala Sporturilor din Brcko.

Volei Municipal Zalău încheie partidele oficiale din 2016 miercuri seara, odată cu meciul retur din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei Challenge. Vicecampioana României întâlneşte formaţia bosniacă MOK Jedinstvo Brcko, în faţa căreia s-a impus în turul de la Zalău cu scorul de 3 – 0. În partida tur, bosniacii au reuşit să treacă de pragul 20 doar în actul secund, în care zălăuanii au evoluat foarte relaxaţi. Setul întâi s-a încheiat cu 25 – 10, iar ultimul parţial, cu 25 – 12. În aceste condiţii, Volei Municipal Zalău se poate gândi deja la optimile de finală.
„Mergem cu gândul la calificare, chiar dacă, din câte am înţeles, adversarii noştri mai au trei jucători valoroşi care nu au făcut deplasarea la Zalău. Ecuaţia calificării nu va fi atât de simplă după cum pare la prima vedere, dar sper să trecem de această fază”, a afirmat libero-ul Adrian Feher.
„Partida retur va fi mai dificilă decât jocul de la Zalău, mai ales că în jocul tur, adversarii noştri au fost destul de obosiţi, fiindcă au întâmpinat anumite probleme pe drum. Nu va fi uşor să ne calificăm, dar avem o echipă bună şi cred că putem ajunge în faza următoare”, a precizat căpitanul Zalăului, Leonardo Dall Bosco.
Bosniacii speră să obţină mai mult decât în jocul de la Zalău, dar rămân la părerea că Volei Municipal are prima şansă la calificare.
„Volei Municipal Zalău este o echipă puternică, după cum a arătat şi în meciul tur. Noi încercăm să jucăm cât mai bine, avem şi avantajul terenului propriu, chiar dacă, la noi vin mult mai puţini spectatori decât la Zalău. În tur, atmosfera a fost fantastică. Suporterii sunt la fel de buni ca jucătorii”, a declarat căpitanul Nemanja Tomic.
Meciul retur dintre MOK Jedinstvo Brcko şi Volei Municipal Zalău este programat la ora 20 (ora României), în Sala Sporturilor din Brcko.
În cazul în care va obţine calificarea în faza următoare a competiţiei, vicecampioana României va întâlni în optimile de finală, cel mai probabil, formaţia turcă Ziraat Bankasi Ankara.
În Cupa Challenge evoluează şi Tricolorul Ploieşti, prahovenii fiind învinşi în meciul tur cu scorul de 1 – 3 de portughezii de la Fonte Bastardo Azores. Returul este programat în această seară, începând cu ora 18, îs Sala Sporturilor din Ploieşti.

Leave a Comment