Volei Municipal începe adevărata luptă la titlu

Vicecampioana României susţine sâmbătă şi duminică primele două jocuri din semifinalele Diviziei A1, urmând să întâlnească pe teren propriu Arcada Galaţi, formaţie în faţa căreia a pierdut ambele partide din sezonul regulat

Sezonul regulat al Diviziei A1 s-a încheiat în urmă cu o săptămână, iar în acest weekend începe adevărata luptă la titlu, în care se vor duela echipele clasate pe primele patru locuri. Liderul Universitatea Craiova va întâlni ocupanta locului patru, Ştiinţa Explorări Baia Mare, în timp ce la poalele Meseşului va veni ocupanta locului trei, Arcada Galaţi, pentru duelul cu echipa vicecampioană.
Formaţia zălăuană nu are amintiri plăcute când vine vorba despre echipa gălăţeană, având în vedere că gruparea de pe malul Dunării a învins vicecampioana în ambele dueluri din sezonul regulat. Volei Municipal a pierdut pe teren propriu cu 3 – 2 duelul din prima etapă a turului, iar în returul de la Galaţi a fost învinsă cu acelaşi scor.
„Tot ce s-a întâmplat până acum în campionat devine istorie. Locul doi pe care-l ocupăm la finalul returului ne conferă avantajul terenului propriu la primele două partide din play-off. Dacă vom câştiga ambele jocuri de la finalul acestei săptămâni cu echipa din Galaţi, vom lua o opţiune importantă în ceea ce priveşte calificarea în finala campionatului. Va fi o semifinală extrem de disputată, deoarece Arcada Galaţi este o echipă extrem de valoroasă, care se află pe o pantă ascendentă. Nu putem spune că ne-am fi dorit Baia Mare în semifinale, deoarece Ştiinţa Explorări este cea mai organizată echipă din campionat. Ne dorim să jucăm cu ei finala, care ar fi una foarte frumoasă”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Filip Constantin, unul dintre coordonatorii Zalăului, spune că pentru voleibaliştii vicecampioanei va fi o motivaţie în plus faptul că vor întâlni echipa în faţa căreia au pierdut de două ori în sezonul regulat.
„Arcada Galaţi este o echipă valoroasă, dar, faptul că ne-a învins de două ori în campionat, va fi o motivaţie în plus pentru noi în duelurile din semifinale. Noi am făcut un sezon regulat bun şi cred că putem face o figură frumoasă şi în fazele finale”, a afirmat Filip Constantin.
Primele două partide dintre formaţia zălăuană şi cea din Galaţi sunt programate sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor din Zalău, ambele începând cu ora 18. Jocurile trei şi patru vor avea loc la Galaţi, în 4 şi 5 aprilie, iar meciul cu numărul cinci, dacă va fi cazul, se va disputa în data de 13 aprilie, în Sala Sporturilor din Zalău.

One Thought to “Volei Municipal începe adevărata luptă la titlu”

  1. Anonim

    GHITA STANCIU VA ASYEAPTA LA MECI!

Leave a Comment