Volei Municipal a transferat un campion naţional

Devenit campion naţional cu Universitatea Craiova la finalul sezonului trecut, centrul Vlad Cuciureanu va evolua la vicecampioana României începând din ediţia 2016 – 2017 a Diviziei A1

După plecarea centrilor Mihai Gheorghiţă şi Bogdan Olteanu, vicecampioana Volei Municipal Zalău a rămas cu un singur jucător pe acest post, Răzvan Mihalcea, voleibalist convocat la echipa naţională în această vară. Gheorghiţă s-a transferat la Steaua Bucureşti, în timp ce Olteanu a ajuns la campioana SCM Universitatea Craiova. La rândul ei, şi formaţia zălăuană a transferat de la echipa campioană, conducerea Volei Municipal Zalău ajungând zilele trecute la o înţelegere cu centrul Vlad Cuciureanu.
„Mă bucur că am ajuns la un acord cu Volei Municipal Zalău. Şi în anii anteriori mi-am dorit o colaborare cu acest club. Şi la Zalău vin cu aceleaşi gânduri cu care am plecat la celelalte echipe, adică să am evoluţii cât mai bune, iar conducerea clubului şi iubitorii voleiului din acea zonă să fie cât mai mulţumiţi de prestaţiile mele. Nu consider că transferul meu de la Craiova la Zalău este un pas în spate, având în vedere că ambele echipe s-au luptat pentru titlul naţional. În opinia mea, cele două echipe sunt la fel de valoroase”, ne-a declarat jucătorul.
Cuciureanu s-a aflat la final de contract cu formaţia olteană, iar cu clubul zălăuan poartă tratative de aproape o lună. Voleibalistul este originar din Timişoara, prima echipă de juniori pentru care a evoluat fiind CSS Bega Timişoara. A ajuns apoi la Baia Mare, evoluând pentru grupele de juniori de la CSS 2 Baia Mare şi pentru echipa de seniori, Ştiinţa Explorări. La formaţia pregătită de Marius Botea a activat timp de două sezoane, între anii 2012 – 2014, câştigând medalia de argint în Divizia A1 cu formaţia maramureşeană.
În urmă cu doi ani, Cuciureanu s-a transferat la Phoenix Şimleu Silvaniei, însă, la finalul sezonului 2014 – 2015 a ajuns la echipa din Craiova, cu care a devenit campion naţional la finalul sezonului trecut.
Vlad Cuciureanu este al doilea transfer efectuat în această vară de conducerea clubului zălăuan, după belgianul Matthias Valkiers, care evoluează pe postul de coordonator.

2 Thoughts to “Volei Municipal a transferat un campion naţional”

  1. anonim

    cu asemenea transferuri ne batem la retrogradare.felicitari tarle ca iti bati joc de banii nostrii

  2. Anonim

    Felicitari pentru Cota ca doar atat stie .El face achizitiile ca doar e presedinte pe bani buni si el raspunde . Dai si un asistent manager ca doamna nue in stare asta e

Leave a Comment