Volei Municipal a bifat a 15-a victorie a sezonului

Volei Municipal Zalău a obţinut un nou succes în minimum de seturi, câştigând cu scorul de 3 – 0 duelul disputat sâmbătă după-amiaza pe terenul Universităţii Cluj. Gazdele au ţinut pasul cu echipa zălăuană doar în actul de debut, pe care vicecampioana l-a câştigat la 23, după care, diferenţa dintre cele două formaţii a ieşit tot mai mult în evidenţă.
Cu un serviciu bun, dar şi cu o evoluţie remarcabilă la blocaj, zălăuanii s-au desprins la patru puncte la prima întrerupere tehnică a actului de debut, 8 – 4, iar diferenţa de la al doilea time-out tehnic a fost de cinci puncte, 16 – 11. Vicecampioana s-a desprins şi mai mult până la final, câştigând cu 25 – 16.
În parţialul trei s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor. Serviciul Zalăului a funcţionat foarte bine, în special în partea a doua, când vicecampioana s-a distanţat decisiv. 8 – 7 în favoarea voleibaliştilor zălăuani a fost scorul la prima întrerupere tehnică, după care, tabela a arătat 16 – 12 la cea de-a doua. Cu secundul Karel Lintz la serviciu, Volei Municipal nu a mai pierdut niciun punct până la final, câştigând setul cu 25 – 12.
În urma acestei victorii, formaţia zălăuană a acumulat 44 de puncte, urmând ca în etapa viitoare, programată sâmbătă, să primească vizita echipei CSM Bucureşti.
Universitatea Cluj: Ionuţ Badea (6 puncte), Patriciu Păştean (4), Kozlovskyi Dmytro (3), Adrian Pop (5), Vlad Negrean (14), Dan Borota (7) şi Mihai Popovici – libero. Antrenor: Romeo Lotei
Volei Municipal Zalău: Matthias Valkiers (4), Adrian Gontariu (12), Vlad Cuciureanu (14), Răzvan Mihalcea (7), Karel Lintz (12), Leonardo Dal Bosco (9) şi Adrian Feher – libero. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Volei Municipal a bifat a 15-a victorie a sezonului”

  1. Anonim

    Da au batut pe u cluj dej dar dc nu au batut pe galati steaua craiova sau in cupele europene echipa bosniei? Ei se lauda cu echipe slabe dar cu fruntasele pierd asta e

Leave a Comment