Volei Club Zalău ia startul în noua ediţie a Diviziei A2 Vest

Odată cu startul noului sezon al Diviziei A1 la volei masculin va începe campionatul şi în eşalonul secund. La fel ca în ediţia trecută, în campionatul Diviziei A2 Vest s-a înscris şi Volei Club Zalău, echipă condusă de Gabriel Terheş. Lotul formaţiei zălăuane a suferit câteva modificări în pauza dintre cele două sezoane, plecând de la echipă jucătorii Sergiu Oiegar şi Paul Şomoi, ultimul fiind promovat la vicecampioana Volei Municipal Zalău. Au fost efectuate, în schimb, cinci transferuri. Conducerea Volei Club Zalău a semnat un contract de colaborare cu Clubul Sportiv Şcolar Zalău, iar la formaţia din eşalonul secund vor evolua în noul sezon juniorii II, Flaviu Bălean şi Tudor Lazăr. A mai fost coopotat în lot centrul Ionuţ Silaghi, fost component al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei, Adrian Gogotă, un tânăr de 23 de ani ce a evoluat în a III-a ligă din Italia şi coordonatorul Marius Ilieş, fost component al CSS Zalău.
„Per ansamblu, avem un lot mai valoros decât în sezonul trecut. Sper să facem şi o figură mai bună. Oricum, principalul nostru obiectiv este de a promova jucătorii tineri, tocmai de aceea am semnat şi contractul de colaborare cu CSS Zalău”, ne-a declarat preşedintele clubului, Gabriel Terheş.
În cadrul primei etape, programată sâmbătă, voleibaliştii zălăuani vor evolua în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Câmpia Turzii. Partida dintre cele două formaţii va avea loc începând cu ora 12, în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii.
În runda inaugurală vor mai avea loc partidele: CS Universitatea de Vest Timişoara – CSU Braşov şi CSS 2 Baia Mare – CSS CNE LAPI Dej. CS Pro Volei Arad va sta, având în vedere că în Seria Vest au fost înscrise şapte echipe.

Leave a Comment