Volei Club Zalău a obţinut a patra victorie a sezonului

Al doilea meci oficial din 2017 a însemnat prima victorie din acest an şi a patra a sezonului pentru Volei Club Zalău, formaţie ce activează în Divizia A2 Vest. Voleibaliştii antrenaţi de Ovidiu Teuşan au dispus sâmbătă cu scorul de 3 – 0, în deplasare, de CSU Braşov, ocupanta ulitmului loc, pe care au învins-o în minimum de seturi şi în disputa tur de la Zalău.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat chiar în primul set, pe care zălăuanii l-au câştigat cu 25 – 16. Diferenţa din actul secund a fost de patru puncte, 25 – 21, iar parţialul trei a fost cel mai disputat. Gazdele au încercat să revină în joc, în speranţa că vor întoarce rezultatul şi vor obţine o victorie în tie-break, în timp ce zălăuanii sperau să încheie conturi după setul trei.
Finalul actului trei a fost extrem de disputat, s-a intrat în prelungiri, unde Volei Club Zalău a punctat mai bine şi s-a impus cu 26 – 24.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, 11 februarie, voleibaliştii zălăuani vor primi vizita formaţiei CS Pro Volei Arad.
Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, Marius Ilieş, Cristian Zaha, Claudiu Iov, Mihai Bujor, Ciprian Pop şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Silaghi, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Adrian Gogotă şi Gabriel Terheş.

Leave a Comment