Vlad Morar, eroul Universităţii în derby-ul cu CFR Cluj

Pentru a doua oară în decurs de zece zile, Universitatea Cluj a învins rivala CFR săptămâna trecută, obţinând trei puncte care-i dau în continuare speranţe la evitarea retrogradării. „Alb-negrii” i-au învins cu scorul de 1 – 0 pe „feroviari”, unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 86, de sălăjeanul Vlad Morar. Acesta a primit o pasă în diagonală de peste 40 de metri de la Castillion, şi-a driblat adversarul, după care a înscris printr-un şut la colţul lung din interiorul careului.
Pentru Vlad Morar a fost primul gol într-un meci oficial după revenirea la Universitatea, fotbalistul confruntându-se în trecut cu o serie de probleme de sănătate.
„Sunt mulţumit de cele trei puncte, care ne menţin încă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Astăzi (vineri, n.r.) s-a văzut la jucători spiritul care trebuie să caracterizeze această echipă. Se putea termina foarte bine şi egal. Pe vremea mea aceste derby-uri se câştigau, nu se jucau. Vlad Morar nu este încă titular, nimeni nu e titular în această echipă. Cine va înţelege că trebuie să rămânem în ligă va juca, cine nu, va rămâne pe bancă sau în afara lotului”, a declarat Adrian Falub la finalul jocului.
În meciul din campionat, Vlad Morar a fost introdus în teren în minutul 61, în locul lui Paulinho, însă în semifinala din Cupa României, câştigată cu scorul de 4 – 2 de „studenţi” tot în faţa CFR-ului, fotbalistul din comuna Crişeni a evoluat titular, fiind înlocuit în minutul 90+1 de Mengolo.
Vlad Morar a revenit la Universitatea Cluj în vara anului trecut, după o perioadă de doi ani în care a evoluat la Petrolul Ploieşti, formaţie pentru care a marcat de două ori în 15 partide. Înainte să ajungă la Petrolul, Morar a jucat un an pentru „şepcile-roşii”, marcând de patru ori în şapte partide.

4 Thoughts to “Vlad Morar, eroul Universităţii în derby-ul cu CFR Cluj”

  1. […] Pentru a doua oară în decurs de zece zile, Universitatea Cluj a învins rivala CFR săptămâna trecută, obţinând trei puncte care-i dau în continuare speranţe la evitarea retrogradării. “Alb-negrii” i-au învins cu scorul de 1 – 0 pe “feroviari”, unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 86, de sălăjeanul Vlad Morar. Acesta a primit o pasă în diagonală de peste 40 de metri de la Castillion, şi-a driblat adversarul, după care a înscris printr-un şut la colţul lung din interiorul careului. Pentru Vlad Morar a fost primul gol într-un meci oficial după revenirea la Universitatea, fotbalistul confruntându-se în trecut cu …read more […]

  2. PACANEL

    Bun la PACANELE , bun si la fotbal ,trebuie sa castige bani sa si plateasca datoriile

  3. CAPATOS SI CAPATANA

    VAI DE IA SPRANCEANA …A LUI UNCHIU

Leave a Comment