Vlad Lung revine în fotbalul sălăjean

După şase luni de la despărţirea de FC Zalău, fundaşul Vlad Lung a decis să revină în fotbalul sălăjean, însă nu la clubul unde a activat atât la grupele de juniori, cât şi la echipa de seniori. Fotbalistul zălăuan s-a despărţit de FC Zalău în toamna anului trecut, plecând în Austria, pentru a fi alături de familie, însă, chiar dacă şi-a găsit un loc de muncă în străinătate, Vlad Lung nu se va despărţi de fotbalul sălăjean. Revenit acasă la începutul acestei luni, fostul fundaş al echipei FC Zalău şi-a dat acceptul de a evolua în retur la formaţia din Liga a V-a, Cetatea Buciumi. „Având în vedere că lucrez în Austria, nu puteam să evoluez la un nivel ridicat. Voi juca la Cetatea Buciumi de fiecare dată când voi reveni acasă şi voi avea posibilitatea, iar în campionatul de minifotbal, la echipa Lexus”, ne-a dezvăluit Vlad Lung.
Situată pe primul loc în Seria Centru a Ligii a V-a, Cetatea Buciumi este condusă de Dan Lucaciu, antrenor pe care Vlad Lung l-a avut şi în perioada de juniorat. La formaţia din Buciumi va evolua în retur şi Răzvan Nicorici, fost coleg de generaţie cu Lung la FC Zalău.
Înainte de a ajunge la FC Zalău, Vlad Lung a evoluat o scurtă perioadă de timp la grupele de juniori ale defunctei Minerul Sărmăşag.

Leave a Comment