Viitorul Zalău vrea să câştige faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ola”

După ce s-a impus de o manieră categorică la faza judeţeană a Memorialului „Gheorghe Ola”, Viitorul Zalău va participa la finalul acestei săptămâni faza zonală a acestui turneu organizat în memoria celui care a fost component, dar şi antrenor al echipei naţionale de fotbal a României.
Viitorul Oradea, Juniorul Satu Mare şi Plimob Sighetu Marmaţiei sunt cele trei echipe cu care se vor duela jucătorii pregătiţi de Daniel Sabou la turneul de la Satu Mare. Daniel Sabou crede că echipele sunt apropiate valoric, iar lupta pentru locul întâi va fi acerbă, însă, speră ca jucătorii săi să iasă câştigători la finalul competiţiei. „Sunt bucuros că am câştigat faza judeţeană. Mergem încrezători la faza zonală şi sper să câştigăm turneul de la Satu Mare, pentru că ar fi cazul să mai câştige faza zonală şi o echipă din Sălaj. Tot noi am reuşit acest lucru, în urmă cu patru ani. Va fi greu, pentru că echipele sunt apropiate valorc, iar la o competiţie organizată în sală se poate întâmpla orice. Am încredere în copii şi sper ca sâmbătă, având în vedere că este şi ziua mea de naştere, să-mi facă un cadou frumos”, a afirmat managerul clubului Viitorul.
Viitorul Zalău va susţine primul meci vineri dimineaţa, începând cu ora 10, împotriva celor de la Plimob Sighetu Marmaţiei, iar de la ora 16 va întâlni Viitorul Oradea. Ultimul meci este programat sâmbătă, la ora 10, când formaţia zălăuană va întâlni echipa gazdă, Juniorul Satu Mare.
Viitorul Zalău va reprezenta Sălajul pentru a 11-a oară la faza zonală a unui turneu rezervat copiilor şi juniorilor, după ce în acest an a câştigat detaşat competiţia la nivel de judeţ. Elevii pregătiţi de Daniel Sabou au acumulat 30 de puncte la finalul fazei judeţene şi un golaveraj de 29 – 5, fiind urmată în clasament de Sportul Şimleu, Atletic Zalău şi FC Zalău.
Viitorul Zalău: Raul Bode, Karikas Şandor – Szabo Konrad, Artur Goarnă, Antoniu Săbăduş, Szilaghi Vlad, Lorincz Krisztian, David Vadaş, Darius Fizeşan, Sebastian Stejan, Mihai Bande, Boszormenyi Darius, Ştefan Poloc şi Sergiu Elekeş. Antrenor: Daniel Sabou

Leave a Comment