Viitorul Zalău, campioană județeană la juniori C

 

Finala fazei județene a Campionatului Național de juniori C s-a desfășurat luni după-amiaza, pe Stadionul Municipal din Zalău, între echipele SCM Zalău și Viitorul Zalău. Ambele formații au câștigat seriile din care au făcut parte, într-un campionat în care au mai evoluat: Rapid Jibou, Sportul Șimleu, FK Crasna și AS Tihău, Someșul Someș Odorhei.

Partida de luni se anunța una disputată, dar cu un ușor avantaj pentru SCM Zalău, echipa pregătită de Laurean Flonta având la dispoziție un lot mai valoros decât cel pregătit de Dan Lucaciu. Zălăuanii au și început mai bine partida, au controlat mai bine jocul în prima parte, iar la pauză au intrat cu avantaj minim la cabine, prin reușita lui Romeo Rotar. Situația s-a schimbat în partea secundă, o repriză în care Viitorul a punctat de două ori și a întors soarta partidei. Golurile echipei conduse de Dan Lucaciu au fost marcate de Paul Lingurar și Tudor Iov.

„Mă bucur enorm pentru acești băieți minunați, care au fost foarte determinați și au abordat jocul cu multă seriozitate și dăruire, prestând un joc bun pe toată durata partidei. Am revenit de la 0 – 1 și mă bucur că băieții au înțeles la pauză că jocul nu e pierdut, că trebuie să fie mai dezinvolți și mai stăpâni pe situație. Vreau să le mulțumesc pentru efortul depus, să-i felicit pentru tot parcursul din campionat, iar greul acum începe, fiindcă ne așteaptă meciuri foarte grele în Liga Elitelor. Cred că dacă vom aborda meciurile cu o atitudine de învingători, ne vom prezenta onorabil în Liga Elitelor. Mulțumesc și părinților care au fost alături de noi”, a declarat antrenorul Viitorului, Dan Lucaciu.

După succesul de luni, Viitorul Zalău a devenit campioană județeană, calificându-se în Liga Elitelor, urmând să evolueze într-un campionat zonal, alături de echipele din județele limitrofe.

Viitorul Zalău: Robert Egri, Alex Mureșan, Nicolas Neaga, Antonio Pojar, Alex Varga, Mihai Pecea, Paul Lingurar, Tudor Iov, Matei Brisc, Dragoș Indrieș, Luca Frențiu, Răzvan Sabou, Eduard Zaharie, Darius Bob, Darius Nut, Cristea Raul, Bogdan Morar, Remus Barou. Antrenor: Dan Lucaciu

3 Thoughts to “Viitorul Zalău, campioană județeană la juniori C”

 1. Anonim

  Felicitari copiilor !!!
  Munca si daruirea a invins talentul !!!
  Buturuga mica a rasturnat carul mare !!!

 2. Anonim

  SCM Zalau s-a pregatit de sarbatoare !
  A venit toata conducerea de la Pasca, Pura , Tirle , antrenorii Zima , Dutu si toata echipa mare de la SCM Zalau !!!
  Meciul a fost programat pe Stadionul din Zalau , totul era pregatit pentru sarbatoare !!!
  Dar au venit copiii de la Viitorul Zalau , care prin ambitie si daruire le-au stins lumina !!!
  Uneori in viata castiga cei care lupta pana la sacrificiu !!!

 3. Un tată!

  De ce era mai valoros lotul SCM? Cum și cine face evaluările astea?Vedeți cate victorii a avut, din cate meciuri în anii trecuti, aproape același lot, când era la Atletic.!!!?????Toți copiii sunt talentați! Toți au muncit! De data asta, așa a fost deznodământul!

Leave a Comment