Viitorul Zalău a făcut legea la Cupa „Junior 2013”

Clubul Sportiv Viitorul Zalău a organizat vineri un turneu amical de o zi la categoriile de vârstă 2002, 2004 şi 2005, desfăşurat la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean. Au fost prezente 18 echipe de la cluburile: Viitorul Zalău, Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” Cluj Napoca, Junior Satu Mare, Sportul Şimleu, Mara Baia Mare, Someşul Satu Mare, Il Calcio Satu Mare, „U” Cluj, FC Zalău, Olimpia Satu Mare şi Şcoala de Fotbal „Adi Şomlea” Turda.

Competiţia a început la ora 15, iar festivitatea de premiere a avut loc după ora 22, în nocturnă. De altfel, toate echipele au avut posibilitatea de a susţine ultimele meciuri în nocturnă, copiii fiind foarte încântaţi de acest lucru.
Cu patru victorii şi o înfrângere, Viitorul Zalău a câştigat locul întâi la categoria 2002, iar cel mai bun jucător la această grupă a fost numit zălăuanul Barbul Chris. Cel mai bun portar a fost desemnat Vlad Gabor, de la Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” Cluj Napoca. Golgeterul categoriei a fost Pohl Roland, de la Mara Baia Mare.
Viitorul a învins, pe rând, la această grupă, echipele: Mara Baia Mare (2 – 0), Viitorul 2003 (8 – 0), Junior Satu Mare (4 – 0) şi Sportul Şimleu (3 – 1), pierzând cu 0 – 1 meciul cu Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” Cluj Napoca.
Viitorul Zalău a câştigat primul loc şi la categoria 2004, obţinând victorii pe linie: 6 – 0 cu Mara Baia Mare, 6 – 2 cu Someşul Satu Mare, 2 – 1 cu Il Calcio Satu Mare, 2 – 1 cu „U” Cluj şi 5 – 0 cu FC Zalău.
Decsi Eduard, de la Viitorul Zalău a fost desemnat cel mai bun jucător al categoriei, Rareş Sălăjan, de la FC Zalău, cel mai bun portar, iar golgeter, Alex Mare, de la Viitorul Zalău.
Categoria 2005 a fost câştigată de Şcoala de Fotbal „Liviu Antal”, în timp ce Viitorul Zalău s-a clasat pe locul doi.
Echipa zălăuană a învins cu 6 – 1 Universitatea Cluj, cu 4 – 1 FC Mara Baia Mare, cu 4 – 2 Şcoala de Fotbal „Adi Şomlea” Turda şi cu 8 – 3 Olimpia Satu Mare. Viitorul a pierdut un singur meci, cel cu Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” Cluj, 0 – 7.
Artur Goarnă, de la Viitorul Zalău a fost desemnat cel mai bun jucător, Emanuel Breban, de la Mara Baia Mare, cel mai bun portar, iar Norbert Kadar, de la Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” a devenit golgeterul categoriei.
„A fost un turneu foarte reuşit şi mă bucur că timpul a ţinut cu noi, iar copiii au avut prilejul de a evolua în nocturnă. Ne bucură mult şi rezultatele obţinute, având în vedere că am câştigat două din cele trei categorii. Probabil, luna viitoare vom mai organiza un astfel de turneu, fiindcă toate echipele invitate au fost mulţumite de organizare. Vreau să le mulţumesc pe această cale părinţilor care m-au ajutat în organizarea turneului, dar şi tuturor sponsorilor care ne susţin în toate activităţile”, a declarat managerul CS Viitorul, Daniel Sabou.
Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare grupă au primit din partea organizatorilor diplome şi cupe, iar golgeterii categoriilor, cei mai buni jucători şi cei mai buni portari au primit diplome şi trofee. De asemenea, organizatorii au acordat câte o diplomă pentru toate echipele participante la turneu.

 

Leave a Comment