Victorie pentru Europa

Clasată pe locul opt la începutul play-off-ului, SCM Zalău a avut evoluție de senzație în partea a doua a campionatului, reușind să urce pe locul cinci și să se califice într-o competiție europeană.

Voleibaliștii zălăuani au eliminat surprinzător Craiova, câștigând meciul decisiv chiar în Bănie, apoi s-au impus cu 3 – 2 pe teren propriu, în fața Stelei, în primul duel din „finala” pentru locul cinci, cel care duce în Cupa Challenge.

SCM Zalău s-a deplasat încrezătoare în Capitală, conștientă că nu are nimic de pierdut și dacă cedează în fața Stelei, deoarece meciul decisiv s-ar fi jucat tot al Zalău.

Steliștii au început în forță și au avut 2 – 0 la seturi, dar Zalăul a revenit surprinzător, a egalat la doi și a trimis meciul în setul decisiv. Și în decisiv, formația de la poalele Meseșului a punctat mai bine, Buzduhan fiind și în acest meci omul de bază al Zalăului. Tie-break-ul s-a încheiat cu scorul de 15 – 10, Zalăul câștigând astfel cu 3 – 2 și cu 2 – 0 la general în fața Stelei. În urma acestui rezultat, voleibaliștii zălăuani „prind” ultimul loc de cupă europeană, urmând să evolueze într-o cupă europeană după o pauză de trei ani.

One Thought to “Victorie pentru Europa”

  1. […] că nu are nimic de pierdut și dacă cedează în… Articolul Victorie pentru Europa apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment