Victorie nebună a vicecampioanei

Volei Municipal Zalău l-a pierdut în finalul setului patru pe brazilianul Dal Bosco, dar Andrei Georgescu l-a suplinit cu brio mai ales în finalul setului decisiv

Volei Municipal Zalău şi SCM Universitatea Craiova au loturi de valori foarte apropiate, iar acest lucru s-a văzut şi în primul duel al semifinalei din acest an. Oltenii antrenaţi de Dănuţ Pascu au profitat de începutul slab de meci al vicecampioanei, iar în momentul în care Zalăul s-a trezit la realitate scorul era deja 2 – 0 la seturi pentru Craiova, după 25 – 23 şi 25 – 20.
Dacă în primele două seturi nu a mers nici atacul, dar nici faza de blocaj, jocul echipei zălăuane a arătat mai bine în celelalte două parţiale. Bala a închis setul trei printr-un AS reuşit la scorul de 24 – 21, iar rezultatul din setul patru a fost acelaşi ca în actul trei, 25 – 21.
Zălăuanii l-au pierdut pe brazilianul Dal Bosco în finalul setului patru, iar bulgarul Stoev l-a trimis în teren în setul cinci pe ridicătorul Georgescu pe postul de secund. Dacă evoluţia acestuia din debut nu a fost cea dorită, în final a avut un aport important în obţinerea victorie, care a fost şi un frumos cadou pentru el, având în vedere că în ziua meciului şi-a sărbătorit ziua de naştere. Craiova a început mai bine, a avut 3 – 0 şi 8 – 7 în momentul schimbării terenurilor. Partea a doua a fost extrem de disputată, iar scorul final a fost 24 – 22.
“A fost o zi specială astăzi pentru mine, dar meritul este al întregii echipe. Mă bucur că am putut ajuta echipa în obţinerea acestei victorii. Cei de la Craiova ne-au surprins în primele două seturi, dar cel mai important este că am reuşit să câştigăm meciul. antrenorul a făcut o improvizaţie în setul cinci, dar mă bucur ca a ieşit aşa cum ne-am dorit la final”, a declarat Andrei Georgescu.
“Un meci disputat, fiindcă suntem echipe apropiate valoric. Probabil a intervenit o uşoară relaxare în setul cinci, prin accidentarea lui Leo. Nu am ştiut să gestionăm această situaţie şi, din păcate am pierdut. Trebuie să recunosc că Zalăul a jucat foarte bine, a fost ajutată de public, fiindcă spectatorii au ridicat echipa la 2 – 0 pentru noi. Zalăul porneşte cu prima şansă în această semifinală, fiindcă, după cum aţi văzut şi în sezonul regulat, a pierdut doar trei jocuri. Are un lot valoros”, a afirmat Dănuţ Pascu.
SCVM Zalău: Marin Lesco, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Georghiţă, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Andrei Georgescu şi Răzvan Oltean. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
SCMU Craiova: Pedrag Bicanin, Laurenţiu Lică, Nicolae Ghionea, Bogdan Ene, Vlado Milev, Petar Turanjanin şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Ion Velicu şi Răzvan Vîlcelean. Antrenori: Dănuţ Pascu (principal) şi Claudiu Mitru (secund)

Alte articole

2 Thoughts to “Victorie nebună a vicecampioanei”

  1. vali

    AI INCREDERE!!!Castigi bani in mod sigur si pe termen nelimitat,daca esti dispus sa lucrezi pe net, esti serios, perseverent si increzator in fortele proprii. Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Oferim alte detalii dupa ce trimiti textul ”Info” la adresa de email: valimusatoiu@gmail.com

  2. pasqualyna

    CEA MAI NOUA OFERTA DE LUCRU! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!Nu este necesara nici un fel de experienta!Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time , la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Comment