Victorie muncita a campioanei

Victorie muncita a campioaneiVictorie muncita a campioanei

Remat Zalau – Unirea Dej

3 – 0 (21, 24, 23)

Remat Zalau: Dos Santos, Josifov, Mozer (cpt.), Nagy, Joao Dias, Stoian si Feher – libero. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Unirea Dej: Tofan, Gheorghita, Dinu, Suson, Cristudor, Dascalu (cpt.), Calin – libero. A mai evoluat: Coasa. Antrenori: Victor Lazar si Szilagyi Tiberiu

Campioana Romaniei la volei masculin a obtinut vineri seara o noua victorie in trei seturi, pe teren propriu, in fata celor de la Unirea Dej, insa jocul a fost mult mai disputat decat o arata scorul final.

Daca in primul act zalauanii au condus aproape de la un capat la altul, iar la final s-au impus la o diferenta de patru puncte (25 – 21), celelalte seturi au fost extrem de disputate. Voleibalistii dejeni au avut o ambitie foarte mare, sperand ca-i vor fura cel putin un set campioanei, insa, pana la urma, Rematul a reusit sa inchida meciul dupa numai trei seturi.

Rematul a castigat setul doi in prelungiri, capitanul Mozer punctand pentru 26 – 24, dupa ce dejenii au condus la ambele time-out-uri tehnice (6 – 8 si 15 – 16). Oaspetii au condus si in setul trei la ambele time-out-uri tehnice (7 – 8 si 14 – 16), Rematul a egalat la 17, s-a facut apoi, pe final, 24 – 23, iar atacul lui Joao Dias pe centru a inchis jocul din Sala Avram Iancu.

A fost un meci greu, pentru ca in aceasta saptamana am pus mai mult accentul pe pregatirea fizica si acest lucru s-a vazut. Au fost si unele greseli, dar in final e bine ca am castigat un nou meci cu 3 – 0. E bine, fiindca ne mentinem pe prima pozitie a clasamentului. Toate echipele care vin la Zalau au o motivatie in plus. Zalaul este un oras cu multi spectatori la meciurile de volei, iar acest lucru se pare ca motiveaza echipele oaspete, a afirmat libero-ul Rematului si al echipei nationale, Adrian Feher.

Este un joc pierdut cu 3 – 0, dar scorul pe seturi arata ca a fost un meci disputat si consider ca puteam castiga azi un set, poate chiar doua. Totusi, echipa echipa din Zalau are jucatori de mare valoare, care pot face diferenta in orice moment, a declarat la final antrenorul Unirii Dej, Victor Lazar.

Alte articole

Leave a Comment