Victorie la limită pentru FC Zalău

FC Zalău – Europa Alba Iulia 1 – 0 (0 – 0)
A marcat: Cosmin Sabou (min. 56)

FC Zalău şi-a trecut vineri în cont a treia victorie consecutivă, după victoria la limită, 1 – 0 obţinută pe teren propriu în faţa unei nou-promovate Europa Alba Iulia. Un joc fără miză prea mare, având în vedere că se întâlneau ocupantele locurilor cinci şi opt, însă zălăuanii sperau să continue parcursul favorabil din ultimele două etape. O primă repriză destul de anostă, în care douar zălăuanii şi-au trecut în cont două ocazii ceva mai periculoase. În minutul 11, Maior scoate balonul la marginea careului de 16 metri pentru Cosmin Sabou, şutul playmaker-ului zălăuan trecând puţin alături. Cealaltă ocazie s-a consumat abia la fialul primei reprize. Ionaşcu centrează bine în faţa porţii pentru Dumiter, însă reluarea acestuia din trei metri ajunge în braţele portarului advers.
Cosmin Sabou aduce al treilea succes consecuvit pentru FC Zalău, marcând golul victoriei în minutul 56, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, lăsându-l spectator pe portarul Andrei Burdun.
„Este cel mai important lucru că am reuşit să câştigăm şi să legăm a treia victorie consecutivă. Sigur că am fost obişnuiţi cu un stil de joc în care ne-am creat 4 – 5 situaţii clare de a înscrie şi marcam mai multe goluri decâz azi (vineri, n.r.), însă cel mai important este rezultatul. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine şi probabil acesta a fost şi motivul pentru care numărul de ocazii a fost mai mic. Mi-a fost puţin frică de acest meci, pentru că nu aveam continuitate în rezultate. Mă bucur pentru victorie, mai ales că urmează meciuri grele în ultimele două etape”, a declarat antrenorul Zalăului, Marius Paşca, la finalul jocului.
FC Zalău: Chiş – Lung, Bulz, Cozma, Negrean, Bode, Sabou, Ionaşcu (min. 59, Ţiriac), Maior, Dumiter (min. 85, Teglaş) şi Trip (min. 81, Trip). Antrenori: Marius Paşca şi Cristian Oros.
Europa Alba Iulia: Burdun – Lupşcan, Groza, Arsene (min. 78, Samoilă), Bratima, Cristea, Danciu (min. 86,
Omiche), Mame Seydina (min. 81, Haiduc), Munteanu, Circov, Hîrcioagă. Antrenor: Nicolae Mănăilă

Leave a Comment